Лепа месец дана сама у стану: Мораћу да учим да ходам после овога!

Екипа портала Ало.рс посетила је јуче легендарну певачицу Лепу Лукић у њеном стану који се налази у престоничком насељу Жарково.

Забава 15.04.2020 | 15:22
Лепа месец дана сама у стану: Мораћу да учим да ходам после овога!

Краљица народне музике сачекала нас је са маском на лицу и са рукавицама на рукама.

- Ја сам у кући већ месец дана, нигде мрднула нисам. Нисам чак отишла доле ни степеницама до дворишта. Изађем на моју терасу. Шетам, горе, доле, да проради циркулација, да се "не уштавим". Мораћу да учим да ходам после овога. Није ми лоше. Из општине ми помажу све. Мој пријатељ из давнина Липић ми помаже, морам да се побратимим са њим кад све ово прође. Снежана Ђуришић ми је ту, али нећу да је деражнирам нон-стоп. И Бојана Стаменов са којом сам била на "Фарми" рекла ми је да је ту за мене у пола дана, пола ноћи - открива нам певачица.

На питање да ли се чује са колегама, Лепа нам је испричала каква се узбуна дигла када Нада Топчагић није успела да је добије преко телефона:

- Нада Топчагић се уплашила за мене, а ја пошто имам нови телефон, нисма знала да се јавим. Она ме је звала сто пута. Дигла је узбуну где сам и да ли сам добро. После су ме сви живи звали, уплашили су се шта је са мном. Чим су ми поправили телефон, звала сам Наду. Чула сам се и са мојим Бором Дрљачом, волим га много, цео живот смо он, Ера и ја другари. Надам се да ће бити добро - истакла је она, па додала да јој не пада на памет да пева у изолацији:

- Шта да певам, нисам ја луда наста да певам по кући. Имам све песме у малом прсту. Ја чекам да се ово заврши па ћу да певам. Онда ћу имати зашто- рекла је Лепа на крају за Ало.рс.

Извор: Ало.рс Фото: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар