Lepa mesec dana sama u stanu: Moraću da učim da hodam posle ovoga!

Ekipa portala Alo.rs posetila je juče legendarnu pevačicu Lepu Lukić u njenom stanu koji se nalazi u prestoničkom naselju Žarkovo.

Zabava 15.04.2020 | 15:22
Lepa mesec dana sama u stanu: Moraću da učim da hodam posle ovoga!

Kraljica narodne muzike sačekala nas je sa maskom na licu i sa rukavicama na rukama.

- Ja sam u kući već mesec dana, nigde mrdnula nisam. Nisam čak otišla dole ni stepenicama do dvorišta. Izađem na moju terasu. Šetam, gore, dole, da proradi cirkulacija, da se "ne uštavim". Moraću da učim da hodam posle ovoga. Nije mi loše. Iz opštine mi pomažu sve. Moj prijatelj iz davnina Lipić mi pomaže, moram da se pobratimim sa njim kad sve ovo prođe. Snežana Đurišić mi je tu, ali neću da je deražniram non-stop. I Bojana Stamenov sa kojom sam bila na "Farmi" rekla mi je da je tu za mene u pola dana, pola noći - otkriva nam pevačica.

Na pitanje da li se čuje sa kolegama, Lepa nam je ispričala kakva se uzbuna digla kada Nada Topčagić nije uspela da je dobije preko telefona:

- Nada Topčagić se uplašila za mene, a ja pošto imam novi telefon, nisma znala da se javim. Ona me je zvala sto puta. Digla je uzbunu gde sam i da li sam dobro. Posle su me svi živi zvali, uplašili su se šta je sa mnom. Čim su mi popravili telefon, zvala sam Nadu. Čula sam se i sa mojim Borom Drljačom, volim ga mnogo, ceo život smo on, Era i ja drugari. Nadam se da će biti dobro - istakla je ona, pa dodala da joj ne pada na pamet da peva u izolaciji:

- Šta da pevam, nisam ja luda nasta da pevam po kući. Imam sve pesme u malom prstu. Ja čekam da se ovo završi pa ću da pevam. Onda ću imati zašto- rekla je Lepa na kraju za Alo.rs.

Izvor: Alo.rs Foto: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar