Због овог снимка Брена се заплакала уживо у емисији!

Лепа Брена укључила се уживо у емисију "Јутро" и поразговарла са водитељком Јованом Јоксимовић о тренутној ванредној ситуацији која је задесила нашу земљу, али и читав свет због пандемије коронавируса.

Забава 15.04.2020 | 13:31
Због овог снимка Брена се заплакала уживо у емисији!

Певачица је на друштвеној мрежи Инстаграм одржала већ три мини-концерта са својим сарадницима, а њена музика помаже да мноштво публике издржи тежак период у изолацији.

"Мој бенд има породице. Настојим да радим да би они могли да се одрже. Немам потребу да радим пуно концерата, а први пут у каријери ми се десило да не радим месец дана. Желим да дам мали допринос да покажем публици да можемо да певамо без обзира на читаву ситуацију" открила је Брена у емисији "Јутро".

Лепа Брена поред музике са супругом Бобом Живојиновићем је улагала у друге послове, па њена финансијска ситуација није драматично угрожена.

"Моја ситуација је специфична. Одавно не певам јер решавам финансијске проблеме, али нисмо угрожени. Коронавирус нас је све бацио на колена. Читава планета се забринула за свој опстанак. Ово је велика здравствена пошаст, не бира нацију ни узраст", истакла је певачица која не иде из стана ни по намирнице, већ се придржава свих мера заштите.

Брена је у једном тренутку постала изразито емотивна након што јој је пуштен видео из Италије где се са балкона пева њен песма, па је заплакала у програму уживо.

Наиме, на Твитеру појавио се се снимак како се Италијани док су у карантину забављају. Они су изасли на своје терасе и уз песму Лепе Брене се веселили и певали.

- Реагујем претерано људски и емотивно у овој ситуацији. Цео свет се никада није нашао на коленима. Често ми се плаче - рекла је Брена којој се отргао јецај.

- Боже, где сада да заплачем усред емисије - констатовала је једна од највећих балканских звезда док ју је Јована смиривала.

Погледајте тај снимак из Италије  који је  Брени натерао сузе на очи:

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милан

15.04.2020 12:39

Монтаза,у италији незнају ко је Брена Нити знају пјевати,глупост тотална

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мамба

17.04.2020 06:30

Кад је толико осјетљива Госпођа Фахрета,што није помогла народу.Што није отворила ту кесу,што је зарадила захваљујуци том народу којем је сад потребна.А хвали се неким куцама,вилама итд.Нек се сад показе

ОДГОВОРИТЕ