Zbog ovog snimka Brena se zaplakala uživo u emisiji!

Lepa Brena uključila se uživo u emisiju "Jutro" i porazgovarla sa voditeljkom Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji koja je zadesila našu zemlju, ali i čitav svet zbog pandemije koronavirusa.

Zabava 15.04.2020 | 13:31
Zbog ovog snimka Brena se zaplakala uživo u emisiji!

Pevačica je na društvenoj mreži Instagram održala već tri mini-koncerta sa svojim saradnicima, a njena muzika pomaže da mnoštvo publike izdrži težak period u izolaciji.

"Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim mesec dana. Želim da dam mali doprinos da pokažem publici da možemo da pevamo bez obzira na čitavu situaciju" otkrila je Brena u emisiji "Jutro".

Lepa Brena pored muzike sa suprugom Bobom Živojinovićem je ulagala u druge poslove, pa njena finansijska situacija nije dramatično ugrožena.

"Moja situacija je specifična. Odavno ne pevam jer rešavam finansijske probleme, ali nismo ugroženi. Koronavirus nas je sve bacio na kolena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast, ne bira naciju ni uzrast", istakla je pevačica koja ne ide iz stana ni po namirnice, već se pridržava svih mera zaštite.

Brena je u jednom trenutku postala izrazito emotivna nakon što joj je pušten video iz Italije gde se sa balkona peva njen pesma, pa je zaplakala u programu uživo.

Naime, na Tviteru pojavio se se snimak kako se Italijani dok su u karantinu zabavljaju. Oni su izasli na svoje terase i uz pesmu Lepe Brene se veselili i pevali.

- Reagujem preterano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Ceo svet se nikada nije našao na kolenima. Često mi se plače - rekla je Brena kojoj se otrgao jecaj.

- Bože, gde sada da zaplačem usred emisije - konstatovala je jedna od najvećih balkanskih zvezda dok ju je Jovana smirivala.

Pogledajte taj snimak iz Italije  koji je  Breni naterao suze na oči:

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Milan

15.04.2020 12:39

Montaza,u italiji neznaju ko je Brena Niti znaju pjevati,glupost totalna

ODGOVORITE
Name

Mamba

17.04.2020 06:30

Kad je toliko osjetljiva Gospođa Fahreta,što nije pomogla narodu.Što nije otvorila tu kesu,što je zaradila zahvaljujuci tom narodu kojem je sad potrebna.A hvali se nekim kucama,vilama itd.Nek se sad pokaze

ODGOVORITE