Бора мора на операцију, а пре тога ће га тестирати на корону!

Певач Бора Дрљача (78) ових дана биће тестиран на корона вирус како би би били сигурни да није заражен, пре него што оде на операцију која је, како нам каже, заказана за 28. април.

Забава 14.04.2020 | 18:40
Бора мора на операцију, а пре тога ће га тестирати на корону!

Доктори су приметили да Бора има нешто код дебелог црева, а након резултатака које су данас, 14. априла, добили, установљено је да се ради о задебљању које мора да се оперише и да се тада утврди о чему се заправо ради.

- Стигли су резултати скенера, имам неко задебљање код дебелог црева, не знају тачно шта је док не буде операција. Због целе ситуације, сада не може ништа да се уради, јер није по хитном поступку. Операција је заказана за 28. април, а већ 24. идем у болницу да се припремим за интервенцију, да обаве потребне анализе - рекао је Бора за Телеграф ЈЕТСЕТ.

- Сад сам у проблему због ове епидемије, јуче сам дошао кући, а пре него што будем примљен у болницу због операције мораћу да се тестирам на корона вирус. Звао сам да се тестирам, то мора да се чека, па се после чекају и резултати... Нервозан сам због целе ситуације, није ми лако... - рекао нам је Дрљача.

Бори је почетком новебра 2019. године дијагностикован тумор на дебелом цреву и тада је хитно оперисан, а недавно је због поновних компликација поново морао у операциону салу.

Дрљачин опоравак је текао у најбољем реду, а код лекара одлазио је на заказане контроле. Међутим, сада се појавило задебљање које ће певач морати да оперише 28. априла.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар