Bora mora na operaciju, a pre toga će ga testirati na koronu!

Pevač Bora Drljača (78) ovih dana biće testiran na korona virus kako bi bi bili sigurni da nije zaražen, pre nego što ode na operaciju koja je, kako nam kaže, zakazana za 28. april.

Zabava 14.04.2020 | 18:40
Bora mora na operaciju, a pre toga će ga testirati na koronu!

Doktori su primetili da Bora ima nešto kod debelog creva, a nakon rezultataka koje su danas, 14. aprila, dobili, ustanovljeno je da se radi o zadebljanju koje mora da se operiše i da se tada utvrdi o čemu se zapravo radi.

- Stigli su rezultati skenera, imam neko zadebljanje kod debelog creva, ne znaju tačno šta je dok ne bude operacija. Zbog cele situacije, sada ne može ništa da se uradi, jer nije po hitnom postupku. Operacija je zakazana za 28. april, a već 24. idem u bolnicu da se pripremim za intervenciju, da obave potrebne analize - rekao je Bora za Telegraf JETSET.

- Sad sam u problemu zbog ove epidemije, juče sam došao kući, a pre nego što budem primljen u bolnicu zbog operacije moraću da se testiram na korona virus. Zvao sam da se testiram, to mora da se čeka, pa se posle čekaju i rezultati... Nervozan sam zbog cele situacije, nije mi lako... - rekao nam je Drljača.

Bori je početkom novebra 2019. godine dijagnostikovan tumor na debelom crevu i tada je hitno operisan, a nedavno je zbog ponovnih komplikacija ponovo morao u operacionu salu.

Drljačin oporavak je tekao u najboljem redu, a kod lekara odlazio je na zakazane kontrole. Međutim, sada se pojavilo zadebljanje koje će pevač morati da operiše 28. aprila.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar