Сека Алексић: Препустила сам се Господу и његовој вољи!

Позната певачица Сека Алексић говорила је о томе како са својом породицом проводи време у изолацији, док је на снази најдужи полицијски час до сада.

Забава 13.04.2020 | 15:47
Сека Алексић: Препустила сам се  Господу и његовој вољи!

Сека се укључила из свог дома у емисију ''Премијера" и тврдила да јој изолација не пада тешко, будући да је са својим најмилијима, а истиче и колико јој је битна молитва у овим тренуцима.

- Као и већина сазнала сам преко медија. Бирам да не бринем, него да се молим. Моћ молитве је велика, ја сам одлучила да се препустим Господу и његовој вољи. Постоји она лепа реченица: ''Чувај се и Бог те чува''. Ја сам молила раније људе да се после 20 часова сви заједно молимо. Што се више људи моле, то је молитва успешнија - поручује певачица и истиче колико је за њу драгоцено што сада викенде проводи са својим синовима у мужем, а не на пословним путовањима.

- Показало се да то што живим у њивама није лоше. Ја ово волим, волим ово моје село. Немојте после да се кајете што време у карантину нисте искористили на прави начин. Ја бирам да време проведем с породицом, срећна сам што сам викендом са својом пордицом, у свом дворишту. Радим на себи, читам, кувам, фарбамо ограду... Битно је да нам време не изгуби на важности - рекла је Сека и додала њен албум ипак неће изаћи кад је планирано, али да јој је сада нешто друго ипак најбитније.

Извор: Ало.рс Фото. принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар