Seka Aleksić: Prepustila sam se Gospodu i njegovoj volji!

Poznata pevačica Seka Aleksić govorila je o tome kako sa svojom porodicom provodi vreme u izolaciji, dok je na snazi najduži policijski čas do sada.

Zabava 13.04.2020 | 15:47
Seka Aleksić: Prepustila sam se  Gospodu i njegovoj volji!

Seka se uključila iz svog doma u emisiju ''Premijera" i tvrdila da joj izolacija ne pada teško, budući da je sa svojim najmilijima, a ističe i koliko joj je bitna molitva u ovim trenucima.

- Kao i većina saznala sam preko medija. Biram da ne brinem, nego da se molim. Moć molitve je velika, ja sam odlučila da se prepustim Gospodu i njegovoj volji. Postoji ona lepa rečenica: ''Čuvaj se i Bog te čuva''. Ja sam molila ranije ljude da se posle 20 časova svi zajedno molimo. Što se više ljudi mole, to je molitva uspešnija - poručuje pevačica i ističe koliko je za nju dragoceno što sada vikende provodi sa svojim sinovima u mužem, a ne na poslovnim putovanjima.

- Pokazalo se da to što živim u njivama nije loše. Ja ovo volim, volim ovo moje selo. Nemojte posle da se kajete što vreme u karantinu niste iskoristili na pravi način. Ja biram da vreme provedem s porodicom, srećna sam što sam vikendom sa svojom pordicom, u svom dvorištu. Radim na sebi, čitam, kuvam, farbamo ogradu... Bitno je da nam vreme ne izgubi na važnosti - rekla je Seka i dodala njen album ipak neće izaći kad je planirano, ali da joj je sada nešto drugo ipak najbitnije.

Izvor: Alo.rs Foto. printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar