Милош Биковић спаковао кофере и отишао на село

Популарни глумац Милош Биковић је, одмах по проглашењу ванредног стања, због пандемије корона вируса, спаковао кофере и отишао на село.

Забава 11.04.2020 | 21:28
Милош Биковић спаковао кофере и отишао на село

Биковић се редовно јавља својим фановима, путем друштвених мрежа, а сада се пожалио да му недостају пријатељи, али да је ипак људски живот много битнији од тога.

- Јесте да сам у природи и да је овде лакше, али после месец дана изолације јако желиш да видиш пријатеље и драге људе. Још само мало народе. Ако будемо дисциплиновани ускоро ћемо ући у процес нормализације живота. Дружење може да сачека. Животи су у питању. Неиздржив је одраз одсуства контроле над собом. Сви се са тиме боримо. Овде се показује снага. Дакле књигу у руке...Или филм.

Разговарајте са својим ближњима како не бисте, једном у животу, дошли у ситуацију да кажете да нисте имали кад да им кажете неке важне ствари. И да, благо ономе ко није продао дедовину - написао је један од најпопуларнијих глумаца код нас, који последњих пар година живи на релацији Београд - Москва.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Уже почти месяц я в изоляции... Хоть и на природе, но устал этого. Все устали. Это сложно, потому что мы не можем жить привычной жизнью... Но надо потерпеть, иначе результаты будут катастрофическими. Вирус переносится контактным путем. И нужно по-прежнему соблюдать все меры предосторожности. Эта зараза - не выдумка. Несколько моих знакомых заболели. Несколько - потеряли жизнь… Умер владыка Валевский Милутин... В Сербии мы сейчас находимся на пике эпидемии, надеюсь, все скоро начнёт возвращаться в нормальное русло. На моей второй родине все началось чуть позже. А когда закончится, зависит от вас и вашей дисциплины. Просто нужно отказаться на этот период от шашлыков и дружеских посиделок. Чтобы было стыдно появляться в компании, если этим мы рискуем чужими жизнями. Если можете, не выходите из дома! Берегите себя и думайте о других. Нужно время, и это пройдёт. Јесте да сам у природи и да је овде лакше али после месец дана изолације јако желиш да видиш пријатеље и драге људе. Још само мало народе. Ако будемо дисциплиновани ускоро ћемо ући у процес нормализације живота. Дружење може да сачека. Животи су у питању. Неиздрж је одраз одсуства контроле над собом. Сви се са тиме боримо. Овде се показује снага. Дакле књигу у руке. Или филм. Разговарајте са својим ближњима како не бисте, једном у животу, дошли у ситуацију да кажете да нисте имали кад да им кажете неке важне ствари. И да, благо ономе ко није продао дедовину :) #останитекодкуће #берегитесебя #оставайтесьдома #стаyатхоме

Објава коју дели Милош Биковић (@биковиц) дана

(Србија Данас Фото: инстаграм принтсцреен)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

То је то

11.04.2020 20:18

Село "воли",а у граду зиви.Теско им сједити на селу,цитати књиге,гледати тв и одмарати.Ста треба да казу они,који цитав зивот проводе на селу.баве се теским пословима и сваки дан им је исти.Куца,њива стаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.04.2020 22:55

Они имају Додика. Кад год им је теско, они помисле на свог бога и проблеми нестану лао руком однесени.

Name

ре ре

12.04.2020 06:05

Дали процитас ста писес ???

Name

Павле

12.04.2020 00:59

Мараш је са села свакако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

12.04.2020 05:27

Свима је село мајка, сви су потекли са села и у оваквим приликама се враћају селу. Наравно и викендом када треба доћи по храну. Код нас је таквих "грађана" и превише. А онда нас у својим "интелигентним коментарима" називају сељацима. Мени лично није ни битно гдје овај Биковић проводи вријеме у изолацији, али, модерно је вријеме па он осјећа потребу да његови "фанови" знају гдје је. Комотно је могао да иде уз Вучића када је већ као и многи постао његов портпарол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццв

12.04.2020 05:53

Кога висе занима овај досадни Биковиц, СМАРАЦ УМИСЉЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оги

12.04.2020 17:38

Биковић је, реално, једна од ријетких јавних личности која апсолутно ничим не провоцира никога, ал' јок.... мора да се нађе неко да дроби против њега...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

13.04.2020 09:53

Мараш гледамо те сваке недеље. Ти си краљ, цар...

ОДГОВОРИТЕ