Miloš Biković spakovao kofere i otišao na selo

Popularni glumac Miloš Biković je, odmah po proglašenju vanrednog stanja, zbog pandemije korona virusa, spakovao kofere i otišao na selo.

Zabava 11.04.2020 | 21:28
Miloš Biković spakovao kofere i otišao na selo

Biković se redovno javlja svojim fanovima, putem društvenih mreža, a sada se požalio da mu nedostaju prijatelji, ali da je ipak ljudski život mnogo bitniji od toga.

- Jeste da sam u prirodi i da je ovde lakše, ali posle mesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrživ je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovde se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke...Ili film.

Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao dedovinu - napisao je jedan od najpopularnijih glumaca kod nas, koji poslednjih par godina živi na relaciji Beograd - Moskva.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Уже почти месяц я в изоляции... Хоть и на природе, но устал этого. Все устали. Это сложно, потому что мы не можем жить привычной жизнью... Но надо потерпеть, иначе результаты будут катастрофическими. Вирус переносится контактным путем. И нужно по-прежнему соблюдать все меры предосторожности. Эта зараза - не выдумка. Несколько моих знакомых заболели. Несколько - потеряли жизнь… Умер владыка Валевский Милутин... В Сербии мы сейчас находимся на пике эпидемии, надеюсь, все скоро начнёт возвращаться в нормальное русло. На моей второй родине все началось чуть позже. А когда закончится, зависит от вас и вашей дисциплины. Просто нужно отказаться на этот период от шашлыков и дружеских посиделок. Чтобы было стыдно появляться в компании, если этим мы рискуем чужими жизнями. Если можете, не выходите из дома! Берегите себя и думайте о других. Нужно время, и это пройдёт. Jeste da sam u prirodi i da je ovde lakše ali posle mesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrž je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovde se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke. Ili film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao dedovinu :) #ostanitekodkuće #берегитесебя #оставайтесьдома #stayathome

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана

(Srbija Danas Foto: instagram printscreen)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

To je to

11.04.2020 20:18

Selo "voli",a u gradu zivi.Tesko im sjediti na selu,citati knjige,gledati tv i odmarati.Sta treba da kazu oni,koji citav zivot provode na selu.bave se teskim poslovima i svaki dan im je isti.Kuca,njiva staja.

ODGOVORITE
Name

Re

11.04.2020 22:55

Oni imaju Dodika. Kad god im je tesko, oni pomisle na svog boga i problemi nestanu lao rukom odneseni.

Name

re re

12.04.2020 06:05

Dali procitas sta pises ???

Name

Pavle

12.04.2020 00:59

Maraš je sa sela svakako.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

12.04.2020 05:27

Svima je selo majka, svi su potekli sa sela i u ovakvim prilikama se vraćaju selu. Naravno i vikendom kada treba doći po hranu. Kod nas je takvih "građana" i previše. A onda nas u svojim "inteligentnim komentarima" nazivaju seljacima. Meni lično nije ni bitno gdje ovaj Biković provodi vrijeme u izolaciji, ali, moderno je vrijeme pa on osjeća potrebu da njegovi "fanovi" znaju gdje je. Komotno je mogao da ide uz Vučića kada je već kao i mnogi postao njegov portparol.

ODGOVORITE
Name

Ccv

12.04.2020 05:53

Koga vise zanima ovaj dosadni Bikovic, SMARAC UMISLJENI

ODGOVORITE
Name

Ogi

12.04.2020 17:38

Biković je, realno, jedna od rijetkih javnih ličnosti koja apsolutno ničim ne provocira nikoga, al' jok.... mora da se nađe neko da drobi protiv njega...

ODGOVORITE
Name

Ivan

13.04.2020 09:53

Maraš gledamo te svake nedelje. Ti si kralj, car...

ODGOVORITE