Авион из Абу Дабија долетио због једног путника

Авион из Абу Дабија компаније Гаињет Авиатион СА слетио је данас око 18 сати без путника на писту Аеродрома у Сарајеву ради повратка једног држављанина Уједињених Арапских Емирата, сазнаје Клиx.

Босна и Херцеговина 10.04.2020 | 21:07
Авион из Абу Дабија долетио због једног путника

Министарство безбједности БиХ је, како сазнајемо, данас дало сагасност за привремено отварање граничног прелаза у ваздушном саобраћају на Међународном аеродрому у Сарајеву.

Разлог: повратак једног држављанина Уједињених Арапских Емирата у матичну земљу, пише Клиx.

Министар безбједности Фахрудин Радончић казао је јуче да ће страним држављанима који су се за вријеме пандемије вируса корона затекли у Босни и Херцеговини бити омогућена евакуација у матичне земље преко Међународног аеродрома у Сарајеву, док повратак држављанима БиХ неће бити омогућен.

Подсјећамо, јуче је онемогућен повратак у Босну и Херцеговину за 27 грађана БиХ које је пандемија корона вируса затекла у Низоемској.

(Клиx) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Масала

10.04.2020 20:53

Болан Фахро договори се сам са собом јел може или не може???Овако је стање::Кад треба авион да слети па и по једног путника да се узму паре онда МОЖЕ ..Кад немаш тестова да провјерис свог градјанина онда му пријетис да не додје кући .....Опште лудило,јер како можеш и чиме то правдас да ми не дас кући а ја сам ЗДРАВ у најмању руку колико и ти ако не и здравији ?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

11.04.2020 07:26

Забрана улазка у дрзаву...страсно...за то мора неко одговарат и то кривицно. Цак и да си болестан нико ти то не мозе забранити.Нема тог закона.