Пукло пријатељство Ђанија и Митра због притвора?!

Пријатељство између Радише Трајковића Ђанија и Митра Мирића је пукло, и то након што су обојица ухапшена због кршења забране окупљања на јавном месту прошле недеље.

Забава 09.04.2020 | 20:48
Пукло пријатељство Ђанија и Митра због притвора?!

Како сазнаје Курир, разлог за свађу било је Мирићево дрско понашање, који је био љут због тога што се нашао у притвору, па је свој бес искалио на колеги, с којим је годинама био у добрим односима.

Према речима нашег саговорника, који је присуствовао овом инциденту, Ђани је након саслушања пришао Митру и ословио га с „брате“ и питао како је провео ноћ, јер су обојица били у ћелијама, не надајући се оштрој реакцији колеге. Мирић је тада одгурнуо Трајковића и одбрусио му: „Ма бежи, бре, од мене!“

Ђани је био затечен његовим понашањем и више му се није обраћао.

Да је Митар љут, свима је јасно јер се, откако је приведен, није оглашавао у медијима.

Двојица певача ухапшени су прошлог петка у једном хотелу на Новом Београду док су седели и испијали пиће, иако је тог дана уведена забрана окупљања више до двоје људи на једном месту. Поред њих, ухапшени су и Ђанијева супруга Слађана, њихов син Милош, фудбалер Александар Пријовић и још 16 особа. Сви они добили су казну од три месеца кућног затвора.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен пинк

 

Коментари / 0

Оставите коментар