Puklo prijateljstvo Đanija i Mitra zbog pritvora?!

Prijateljstvo između Radiše Trajkovića Đanija i Mitra Mirića je puklo, i to nakon što su obojica uhapšena zbog kršenja zabrane okupljanja na javnom mestu prošle nedelje.

Zabava 09.04.2020 | 20:48
Puklo prijateljstvo Đanija i Mitra zbog pritvora?!

Kako saznaje Kurir, razlog za svađu bilo je Mirićevo drsko ponašanje, koji je bio ljut zbog toga što se našao u pritvoru, pa je svoj bes iskalio na kolegi, s kojim je godinama bio u dobrim odnosima.

Prema rečima našeg sagovornika, koji je prisustvovao ovom incidentu, Đani je nakon saslušanja prišao Mitru i oslovio ga s „brate“ i pitao kako je proveo noć, jer su obojica bili u ćelijama, ne nadajući se oštroj reakciji kolege. Mirić je tada odgurnuo Trajkovića i odbrusio mu: „Ma beži, bre, od mene!“

Đani je bio zatečen njegovim ponašanjem i više mu se nije obraćao.

Da je Mitar ljut, svima je jasno jer se, otkako je priveden, nije oglašavao u medijima.

Dvojica pevača uhapšeni su prošlog petka u jednom hotelu na Novom Beogradu dok su sedeli i ispijali piće, iako je tog dana uvedena zabrana okupljanja više do dvoje ljudi na jednom mestu. Pored njih, uhapšeni su i Đanijeva supruga Slađana, njihov sin Miloš, fudbaler Aleksandar Prijović i još 16 osoba. Svi oni dobili su kaznu od tri meseca kućnog zatvora.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen pink

 

Komentari / 0

Ostavite komentar