Александра Ковач објавила нови албум: Сваку песму сам компоновала и отпевала!

Александра Ковач, једна од најуспешнијих српских композиторки и кантауторки, вратила се на сцену ауторске популарне музике са новим албумом „Млечни пут“.

Забава 09.04.2020 | 18:25
Александра Ковач објавила нови албум: Сваку песму сам компоновала и отпевала!

Ово је њено прво издање на српском још од другог соло издања "У мојој соби" из 2009. У међувремену, 2016, објавила је албум Цоттон 100% на енглеском, са песмама насталим још почетком века.

Најстарија ћерка Корнелија Ковача најавила је "Млечни пут" спотом за насловну песму, а затим су, у кратком року, уследила још три сингла. Албум, поред нових песама, садржи и преаранжиране старе нумере, које је Ковачева својевремено писала за друге извођаче.

“Албум „Млечни пут“  је моје најинтимније и најзрелије музичко дело до сада, али важније од свега, овај албум је мој повратак времену љубави, нежности и сугурности. Повратак породици и мојим родитељима који су ме волели и пружили сву љубав овог света”, написала је Александра  на Фејсбуку и додала:

“Већину текстова на албуму је написала моја мама Споменка, а скоро све клавирске деонице је одсвирао мој тата Корнелије. Сваку песму сам компоновала и отпевала да би моје сломљено срце пронашло утеху и мир. Нека вам моја музика буде пријатељ, подршка и ослонац у овим тешким данима, као што је мени свих ових година. Знајте да нисте сами.”

Албум у целости можете преслушати на “РА Продуцтион” Јутјуб каналу.

Извор: Нова.рс Фото:АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар