Aleksandra Kovač objavila novi album: Svaku pesmu sam komponovala i otpevala!

Aleksandra Kovač, jedna od najuspešnijih srpskih kompozitorki i kantautorki, vratila se na scenu autorske popularne muzike sa novim albumom „Mlečni put“.

Zabava 09.04.2020 | 18:25
Aleksandra Kovač objavila novi album: Svaku pesmu sam komponovala i otpevala!

Ovo je njeno prvo izdanje na srpskom još od drugog solo izdanja "U mojoj sobi" iz 2009. U međuvremenu, 2016, objavila je album Cotton 100% na engleskom, sa pesmama nastalim još početkom veka.

Najstarija ćerka Kornelija Kovača najavila je "Mlečni put" spotom za naslovnu pesmu, a zatim su, u kratkom roku, usledila još tri singla. Album, pored novih pesama, sadrži i prearanžirane stare numere, koje je Kovačeva svojevremeno pisala za druge izvođače.

“Album „Mlečni put“  je moje najintimnije i najzrelije muzičko delo do sada, ali važnije od svega, ovaj album je moj povratak vremenu ljubavi, nežnosti i sugurnosti. Povratak porodici i mojim roditeljima koji su me voleli i pružili svu ljubav ovog sveta”, napisala je Aleksandra  na Fejsbuku i dodala:

“Većinu tekstova na albumu je napisala moja mama Spomenka, a skoro sve klavirske deonice je odsvirao moj tata Kornelije. Svaku pesmu sam komponovala i otpevala da bi moje slomljeno srce pronašlo utehu i mir. Neka vam moja muzika bude prijatelj, podrška i oslonac u ovim teškim danima, kao što je meni svih ovih godina. Znajte da niste sami.”

Album u celosti možete preslušati na “RA Production” Jutjub kanalu.

Izvor: Nova.rs Foto:ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar