Тешко повријеђен мотоциклиста у судару с бициклом

Пацијент чији су иницијали С.К. (51), који је повријеђен у саобраћајној незгоди у Бањалуци, прикључен је на апарат за механичку вентилацију, а све даље прогнозе у вези са његовим здравственим стањем су неизвјесне, речено је Срни у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске.

Република Српска 08.04.2020 | 16:03
Тешко повријеђен мотоциклиста у судару с бициклом

У саопштењу се наводи да је пацијент у ову здравствену установу примљен са повредом главе, те да је хоспитализован у Клиници за анестезију и интензивно лијечење.

Пацијенткиња чији су иницијали Д.П. (40), која је такође повријеђена у овој несрећи, оперативно је збринута, за сада стабилизованог здравственог стања, а све даље прогнозе у вези са њеним здравственим стањем су преурањене.

Пацијенткиња је примљена у политрауматизованом стању и хоспитализована је у Клиници за анестезију и интензивно лијечење.

Из УКЦ-а наводе да су С.К. и Д.П у Ургентни центар УКЦ-а довезени колима Службе хитне помоћи Бањалуке јуче у 18.45 часова.

Из Окружног јавног тужилаштва Бањалука раније је саопштено да су Саша Кандић (51) и Дарија Пајић (40) повријеђени у саобраћајној незгоди која се догодила у Бањалуци.

У саопштењу је наведено да је повријеђеним лицима пружена љекарска помоћ и смјештена су у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

У незгоди, која се се догодила јуче у 18.25 часова у Улици булевар српске војске, учествовали су мотоцикл БМW којим је управљао Кандић, те бицикл којим је управљала Пајићева.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар