Teško povrijeđen motociklista u sudaru s biciklom

Pacijent čiji su inicijali S.K. (51), koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Republika Srpska 08.04.2020 | 16:03
Teško povrijeđen motociklista u sudaru s biciklom

U saopštenju se navodi da je pacijent u ovu zdravstvenu ustanovu primljen sa povredom glave, te da je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Pacijentkinja čiji su inicijali D.P. (40), koja je takođe povrijeđena u ovoj nesreći, operativno je zbrinuta, za sada stabilizovanog zdravstvenog stanja, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

Pacijentkinja je primljena u politraumatizovanom stanju i hospitalizovana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Iz UKC-a navode da su S.K. i D.P u Urgentni centar UKC-a dovezeni kolima Službe hitne pomoći Banjaluke juče u 18.45 časova.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka ranije je saopšteno da su Saša Kandić (51) i Darija Pajić (40) povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Banjaluci.

U saopštenju je navedeno da je povrijeđenim licima pružena ljekarska pomoć i smještena su u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

U nezgodi, koja se se dogodila juče u 18.25 časova u Ulici bulevar srpske vojske, učestvovali su motocikl BMW kojim je upravljao Kandić, te bicikl kojim je upravljala Pajićeva.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar