Лепа због страха једва пустила волонтере у кућу!

Лепа Лукић пролази кроз праву драму откако је проглашено ванредно стање у Србији. Будући да живи сама, а спада у ризичну групу грађана и не сме да напушта свој дом, није јој право да пушта волонтере у кућу из страха да је не покраду.

Забава 08.04.2020 | 14:58
Лепа због страха једва пустила волонтере у кућу!

Она је, наиме, пре неколико година била на удару лопова, па је једва нашла начин како да добавља потрепштине током пандемије. 

"У првих неколико дана, Лепа се добро држала. Комшије и колеге су јој донеле неопходне животне намирнице, али када је готово потрошила залихе, ситуација се променила. Поготово што Лепа спада у групу људи која не може да излази из куће, а уз то је и прилично неповерљива према људима које не познаје добро", каже извор и објашњава да Снежана Ђуришић помаже Лукићевој колико може, али да то није довољно.

"Лепа је увек била позитивна, али у овим тренуцима се сломила. Једноставно је пукла јер је сама по цео дан код куће и зна да зависи од других. То ју је дотукло и плакала је данима. Снежана Ђуришић је често зове и носи јој храну и лекове и помаже јој колико може, али то није довољно. Када су јој колеге и комшије предложиле да позове волонтере који би уместо ње отишли у продавницу или апотеку, Лепа је то одмах одбила", додао је извор, а онда наставио: "У први мах никоме није било јасно зашто није пристала на ту врсту помоћи, али онда се пожалила пријатељима да се плаши да пусти непознате људе у кућу", тврди извор и истиче да певачица страхује да ће бити покрадена.

"Лепа не жели да волонтери сазнају где она живи јер не жели да буде на мети лопова. Сама је и беспомоћна и због тога мисли да је лака мета. Дуго се плашила да ће јој волонтери покупити сву уштеђевину и мало злата што јој је остало", објаснио је он, па додао да су пријатељи и комшије успеле да убеде Лепу да попусти.

"На крају су јој некако објаснили да волонтери помажу људима попут ње и успели су да је убеде да их пусти у стан. Међутим, Лепа је пристала под условом да сваки пут крај ње буде неко од њених комшија јер не жели да буде сама у стану када јој долазе волонтери", закључио је извор. 

Извор: Курир.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар