Активно неколико пожара на подручју Херцеговине

На подручју источне Херцеговине активно је неколико пожара који не угрожавају насељена мјеста, речено је данас Срни у Регионалном центру Цивилне заштите.

Република Српска 08.04.2020 | 11:39
Активно неколико пожара на подручју Херцеговине

На подручју општине Невесиње активни су пожари на планини Црвањ, код села Буковик, код мјеста Помаковци и код села Залом који горе у неприступачном дијелу терена и не пријете насељеним мјестима.

У општини Љубиње активан је пожар у мјесту Радовиње, који гори у неприступачном дијелу терена, не угрожава насеља и не гаси се.

Из Регионалног центра Цивилне заштите кажу да су у Требињу активни пожари у мјесту Шћеница према планини Видуша гдје гори трава и ниско растиње, те између мјеста Моско и Јасен који не угрожавају стамбене објекте.

"На подручју општине Гацко активни су пожари у селима Казанци и Бодежишта", рекао је Срни старјешина Ватрогасне јединице Гацко Небојша Авдаловић.

Авдаловић је навео да су ватрогасци успјели да ставе под контролу пожар у Казанцима који је јутрос пријетио да угрози стамбене објекте.

Он је додао да пожар у селу Бодежишта због јаког сјеверног вјетра напредује према јужном дијелу и селу Вишњево, те да су ватрогасци у контакту са мјештанима.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Доми

08.04.2020 12:09

Сто не купи један канадер мјесто хеликоптера,бозе!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цава

08.04.2020 17:02

Па зар то није јос увјек ријесио мој министар Војин Митровиц.Мора дасу га слабо намазали превозници.Неки дан се хвали како је разговарао са колигом из Хрватске.

ОДГОВОРИТЕ