Бекамови у карантину вриједном 6,7 милиона евра!

Бивша фудбалска звезда Дејвид Бекам (44) и његова супруга и модна дизајнерка Викторија Бекам (45) су завучени у свом луксзном дому за време карантина због пандемије корона вируса.

Забава 07.04.2020 | 22:22
Бекамови у карантину вриједном 6,7 милиона евра!

Последњих недеља неодољиви чланови ове породице, Ромео (17), Круз (15), и Харпер (8) су документовали њихов боравак у вили од 6, 7 милиона евра.

Њихов најстарији син Бруклин (21) је у самоизолацији са својом девојком Николом Пелц (24) у Америци, док су остала деца са родитељима у Енглеској.

Они су са фановима на Инстаграму поделили фотографије на којима експериментишу у кухињи, играју се у двористу, а Дејвид је чак и обријао главу крајем просле недеље и све то забележио камером.

Како је време шром Британије све топлије, Бекамови могу коначно да искористе своје велико двориште испред виле у ком имају базен, естонску сауну и парно купатило.

Што се тиче дневне собе, унутра су дрвене греде које иду преко плафона, тамни тепих на коцкице, пуно свећа и огромни камин који додаје ефекат опуштеног амбијента.

У другој веома стилски опремљеној соби се налази кућни биоскоп, са седиштима која се обарају, држацима за кокице и пригушеним светлима.

Круз има свој клавир у соби, а друга деца су на друштвеним мрежама недавно поделила како возе квадове.

Као и већина фамилија широм земље, Дејвид и Викторија су преузели обавезу на себе да образују своју децу код куће за време карантина и придрузили се осталим познатим личностима које ургирају свима да остану код куће и спасу живот себи и другима.

(Телеграф.рс Фото: профимедиа/ инстаграм принтсцреен)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

КАРАнтин

08.04.2020 04:03

Запитали се ико, може ли нормална породица пола мјесеца или мјесец у карантин, наравно да не може, к... ће да једу. Нема карантина за сиротињу, а и ово што пишете о корони, каква црна корона, народ исто умире као и прије, а ви корона па корона. Сви ћемо видјети ускоро шта се у ствари дешава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.04.2020 05:23

Ко преживи прицати це Хаха

Name

Бранко

08.04.2020 04:11

А неције дјете гладно, зедно, голо и босо е и добро нам је какви смо!.

ОДГОВОРИТЕ