Bekamovi u karantinu vrijednom 6,7 miliona evra!

Bivša fudbalska zvezda Dejvid Bekam (44) i njegova supruga i modna dizajnerka Viktorija Bekam (45) su zavučeni u svom luksznom domu za vreme karantina zbog pandemije korona virusa.

Zabava 07.04.2020 | 22:22
Bekamovi u karantinu vrijednom 6,7 miliona evra!

Poslednjih nedelja neodoljivi članovi ove porodice, Romeo (17), Kruz (15), i Harper (8) su dokumentovali njihov boravak u vili od 6, 7 miliona evra.

Njihov najstariji sin Bruklin (21) je u samoizolaciji sa svojom devojkom Nikolom Pelc (24) u Americi, dok su ostala deca sa roditeljima u Engleskoj.

Oni su sa fanovima na Instagramu podelili fotografije na kojima eksperimentišu u kuhinji, igraju se u dvoristu, a Dejvid je čak i obrijao glavu krajem prosle nedelje i sve to zabeležio kamerom.

Kako je vreme šrom Britanije sve toplije, Bekamovi mogu konačno da iskoriste svoje veliko dvorište ispred vile u kom imaju bazen, estonsku saunu i parno kupatilo.

Što se tiče dnevne sobe, unutra su drvene grede koje idu preko plafona, tamni tepih na kockice, puno sveća i ogromni kamin koji dodaje efekat opuštenog ambijenta.

U drugoj veoma stilski opremljenoj sobi se nalazi kućni bioskop, sa sedištima koja se obaraju, držacima za kokice i prigušenim svetlima.

Kruz ima svoj klavir u sobi, a druga deca su na društvenim mrežama nedavno podelila kako voze kvadove.

Kao i većina familija širom zemlje, Dejvid i Viktorija su preuzeli obavezu na sebe da obrazuju svoju decu kod kuće za vreme karantina i pridruzili se ostalim poznatim ličnostima koje urgiraju svima da ostanu kod kuće i spasu život sebi i drugima.

(Telegraf.rs Foto: profimedia/ instagram printscreen)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

KARAntin

08.04.2020 04:03

Zapitali se iko, može li normalna porodica pola mjeseca ili mjesec u karantin, naravno da ne može, k... će da jedu. Nema karantina za sirotinju, a i ovo što pišete o koroni, kakva crna korona, narod isto umire kao i prije, a vi korona pa korona. Svi ćemo vidjeti uskoro šta se u stvari dešava.

ODGOVORITE
Name

Re

08.04.2020 05:23

Ko preživi pricati ce Haha

Name

Branko

08.04.2020 04:11

A necije djete gladno, zedno, golo i boso e i dobro nam je kakvi smo!.

ODGOVORITE