За Антићем тугују Реал, Барселона, Атлетико, Звезда...

Смрт Радомира Антића је потресла фудбалски свет. Од легенде светског и српског фудбала се опраштају многи.

Фудбал 07.04.2020 | 08:48
За Антићем тугују Реал, Барселона, Атлетико, Звезда...

Путем друштвених мрежа су се огласили многи великани, како клубови које је водио тако и они против којих је играо. Тимови, играчи, навијачи...

- Више немамо речи које могу описати наше боли. Само бројимо и надамо да ће стати. Изгубили смо нашег Радомира Антића. Нека ти је вечна слава – поручили су из Партизана.  

 

Убрзо је стигла и порука са друге стране Топчидерског брда.

- Збогом господине Антићу. Великану српског и европског фудбала. Почивај у миру Радомире – написали су црвено-бели.

 

Из редова великих ривала Барселоне и Реала су упутили саучешће породици и пријатељима Антића.

- Породица Барселоне жали за овим губитком. Преминуо је човек који је био вољен у свету фудбала - поручили су Каталонци.

Огласио се и ФС Србије.

- Свима који су познавали Радомира Антића остаће празнина у срцу, а Србија може да буде поносна да је имала таквог човека у иностранству, који се својом земљом увек поносио. Фудбалски савез Србије изражава искрено саучешће породици Антић. Почивајте у миру "Мистер" - наводи се на сајту ФСС.

Многи други су се огласили са порукама саучешћа, а међу њима је био и Лутон, клуб у ком је Антић провео део играчке каријере.

- Скрхани смо одласком Радомира Антића. Био је наш прави херој, како за прелазак у виши ранг, тако и за спас од испадања. Све наше мисли су уз његову породицу и пријатеље.

 

(Новости)

Коментари / 0

Оставите коментар