Za Antićem tuguju Real, Barselona, Atletiko, Zvezda...

Smrt Radomira Antića je potresla fudbalski svet. Od legende svetskog i srpskog fudbala se opraštaju mnogi.

Fudbal 07.04.2020 | 08:48
Za Antićem tuguju Real, Barselona, Atletiko, Zvezda...

Putem društvenih mreža su se oglasili mnogi velikani, kako klubovi koje je vodio tako i oni protiv kojih je igrao. Timovi, igrači, navijači...

- Više nemamo reči koje mogu opisati naše boli. Samo brojimo i nadamo da će stati. Izgubili smo našeg Radomira Antića. Neka ti je večna slava – poručili su iz Partizana.  

 

Ubrzo je stigla i poruka sa druge strane Topčiderskog brda.

- Zbogom gospodine Antiću. Velikanu srpskog i evropskog fudbala. Počivaj u miru Radomire – napisali su crveno-beli.

 

Iz redova velikih rivala Barselone i Reala su uputili saučešće porodici i prijateljima Antića.

- Porodica Barselone žali za ovim gubitkom. Preminuo je čovek koji je bio voljen u svetu fudbala - poručili su Katalonci.

Oglasio se i FS Srbije.

- Svima koji su poznavali Radomira Antića ostaće praznina u srcu, a Srbija može da bude ponosna da je imala takvog čoveka u inostranstvu, koji se svojom zemljom uvek ponosio. Fudbalski savez Srbije izražava iskreno saučešće porodici Antić. Počivajte u miru "Mister" - navodi se na sajtu FSS.

Mnogi drugi su se oglasili sa porukama saučešća, a među njima je bio i Luton, klub u kom je Antić proveo deo igračke karijere.

- Skrhani smo odlaskom Radomira Antića. Bio je naš pravi heroj, kako za prelazak u viši rang, tako i za spas od ispadanja. Sve naše misli su uz njegovu porodicu i prijatelje.

 

(Novosti)

Komentari / 0

Ostavite komentar