Глумио мртваца због корона карантина да би се вратио кући!

Ових дана на интернету међу занимљивостима сте могли видети како се људи крију у грмљу, носе разне врсте предмета за скривање како би изашли напоље у време полицијског сата тј.каратина због корона пандемије.

Занимљивости 06.04.2020 | 17:42
Глумио мртваца због корона карантина да би се вратио кући!

Али сада на ову исту "паметних" идеја како изаћи наполље током полицијског сата тј. забране кретања, можете да додате глумљење лажне смрти како би заобишли успостављени карантин у граду због корона вируса (пандемије)

Баш као што су урадиле многе земље у свету, тако је и Индија је од прошле среде увела забрану кретања широм земље како би се борила против ширења пандемије коронавируса. Због ове одлуке милиони индијаца остали су на стотинама километара од својих домова, без начина да се врате назад.


То је био случај Хакима Дином, 70-годишњим сељаком из индијскје регије Кашмир. Овај седамдесетгодишнкак се лечио се од лакше повреде главе у болници града Понча (Кашмир) , удаљеној 250 километара од његове куц́е у селу Саиллану.

Када је забрана кретања ступила на снагу те је старац почео је да тражи начине како да се брзо врати својој кући. У помоћ му је притекао возач хитне помоц́и, те предложио да глуми мртваца како би се провукао поред контролних пунктова полиције те је старац одушевљено пристао на идеју.

Према наводима полицијског надзорника за града Понча, Рамесха Анграла, Дин и двоје сапутника успели су да прођу неколико контролних полицијских пунктова тако што су савршено глумили мртваце под белим покривачима.

Возач хитне помоц́и такође је заваравао полицијске службенике показујуц́и им лажну потврду смрти из болнице. Међутим, на последњој контролној тачки пре него што су стигли куц́и, кола хитне помоц́и су заустављена а "мртва тела" прегледана.

"Полицајац на пункту је одмах открио да мушкарци који леже покривени у колима нису мртваци. Те је одмах ухапсио 70-годишњег Хакима и осталу двојицу сапутника", рекао је Анграл.

Мушкарци који су билу у колима који су глумили мртваце су одвојено ухапшени и стављени у карантин, додао је надзорник. Сада се суочавају са оптужбама за "варање и кршење владиниих мера забране то јест наређења" додао је на крају полицјски службеник.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар