Glumio mrtvaca zbog korona karantina da bi se vratio kući!

Ovih dana na internetu među zanimljivostima ste mogli videti kako se ljudi kriju u grmlju, nose razne vrste predmeta za skrivanje kako bi izašli napolje u vreme policijskog sata tj.karatina zbog korona pandemije.

Zanimljivosti 06.04.2020 | 17:42
Glumio mrtvaca zbog korona karantina da bi se vratio kući!

Ali sada na ovu istu "pametnih" ideja kako izaći napollje tokom policijskog sata tj. zabrane kretanja, možete da dodate glumljenje lažne smrti kako bi zaobišli uspostavljeni karantin u gradu zbog korona virusa (pandemije)

Baš kao što su uradile mnoge zemlje u svetu, tako je i Indija je od prošle srede uvela zabranu kretanja širom zemlje kako bi se borila protiv širenja pandemije koronavirusa. Zbog ove odluke milioni indijaca ostali su na stotinama kilometara od svojih domova, bez načina da se vrate nazad.


To je bio slučaj Hakima Dinom, 70-godišnjim seljakom iz indijskje regije Kašmir. Ovaj sedamdesetgodišnkak se lečio se od lakše povrede glave u bolnici grada Ponča (Kašmir) , udaljenoj 250 kilometara od njegove kuće u selu Saillanu.

Kada je zabrana kretanja stupila na snagu te je starac počeo je da traži načine kako da se brzo vrati svojoj kući. U pomoć mu je pritekao vozač hitne pomoći, te predložio da glumi mrtvaca kako bi se provukao pored kontrolnih punktova policije te je starac oduševljeno pristao na ideju.

Prema navodima policijskog nadzornika za grada Ponča, Ramesha Angrala, Din i dvoje saputnika uspeli su da prođu nekoliko kontrolnih policijskih punktova tako što su savršeno glumili mrtvace pod belim pokrivačima.

Vozač hitne pomoći takođe je zavaravao policijske službenike pokazujući im lažnu potvrdu smrti iz bolnice. Međutim, na poslednjoj kontrolnoj tački pre nego što su stigli kući, kola hitne pomoći su zaustavljena a "mrtva tela" pregledana.

"Policajac na punktu je odmah otkrio da muškarci koji leže pokriveni u kolima nisu mrtvaci. Te je odmah uhapsio 70-godišnjeg Hakima i ostalu dvojicu saputnika", rekao je Angral.

Muškarci koji su bilu u kolima koji su glumili mrtvace su odvojeno uhapšeni i stavljeni u karantin, dodao je nadzornik. Sada se suočavaju sa optužbama za "varanje i kršenje vladiniih mera zabrane to jest naređenja" dodao je na kraju policjski službenik.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar