Митровић: Вратићу се у Партизан у пуној снази

Александар Митровић освједочени је навијач Партизана, неријетко је истицао да га "вуче" црно-бијели дрес, а то је потврдио још једном.

Фудбал 06.04.2020 | 12:29
Митровић: Вратићу се у Партизан у пуној снази

Митровић је поникао у Хумској, а иако је прошло седам година од одласка, радо се присјећа лијепих успомена.

- Најтананије емоције везују ме за Партизан. Боравак у Хумској је један од најљепших периода каријере. Живио сам сан: играо за вољени клуб, носио дрес сањан одмалена, дијелио свлачионицу са момцима третираним попут идола као што је Саша Илић, трчао ка јужној трибини послије постизања гола - присјетио се Митровић.

- На све то, у првом тиму дијелио сам добро и зло са генерацијским исписницима Маркецом и Џигијем, као и још неколико момака из омладинске школе: Томићем, Брашанцем, Јојићем, Ашковским... Полако су у први тим тад улазили Живковић и Пантић. Ма, уживање - прича Митровић.

Био је члан клуба док је трајала доминација Партизана, када је у низу освојено шест титула.

- Жао ми је само што нисам још коју годину одиграо за Партизан. Волио бих још једном да покушам и остварим циљеве које сам одавно сам себи зацртао. Прије свега се то односи на играње са Партизаном у Лиги шампиона, али и постизање још голова. Осјећам да то могу. Имам још неке жеље, може се рећи недовршена посла у Хумској, нешто што нисам урадио у првом мандату. Кажу људи да не би требало планирати, али свакако бих волио да још једном обучем тај дрес - навео је он.

То је зимус на припремама најавио Митровићев велики пријатељ и бивши саиграч из Фулама Лазар Марковић.

- Нисам то тада рекао случајно, нити се љутим што је Маркец план изнио у јавност. Свако ко ме познаје, посвједочиће да заиста желим опет у Хумску. Иако бих волио одмах, морамо бити реални, сад то није могуће, међутим, убијеђен сам да ће се једног дана стећи услови да опет заиграм пред "Гробарима" - рекао је Митровић.

- Да се зна, нећу се враћати реда ради, нити да бих заузимао мјесто млађима, неком дјетету из школе што једва чека да добије који минут у првом тиму, не бих волио ни да ме тад доживљавају у смислу:"Е, Митар је направио име и каријеру, он има предност". Не, не, стварно вам кажем, буде ли се појавила опција да се вратим у обзир долази само Митровић максимално физички спреман, у напону снаге, способан да у потпуности помогне Партизану. Не да се вучем по терену - поручио је Митровић.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

цwеле93

07.04.2020 21:35

меридиан даје повелике бонусе на онлине кладјење

ОДГОВОРИТЕ