Mitrović: Vratiću se u Partizan u punoj snazi

Aleksandar Mitrović osvjedočeni je navijač Partizana, nerijetko je isticao da ga "vuče" crno-bijeli dres, a to je potvrdio još jednom.

Fudbal 06.04.2020 | 12:29
Mitrović: Vratiću se u Partizan u punoj snazi

Mitrović je ponikao u Humskoj, a iako je prošlo sedam godina od odlaska, rado se prisjeća lijepih uspomena.

- Najtananije emocije vezuju me za Partizan. Boravak u Humskoj je jedan od najljepših perioda karijere. Živio sam san: igrao za voljeni klub, nosio dres sanjan odmalena, dijelio svlačionicu sa momcima tretiranim poput idola kao što je Saša Ilić, trčao ka južnoj tribini poslije postizanja gola - prisjetio se Mitrović.

- Na sve to, u prvom timu dijelio sam dobro i zlo sa generacijskim ispisnicima Markecom i Džigijem, kao i još nekoliko momaka iz omladinske škole: Tomićem, Brašancem, Јojićem, Aškovskim... Polako su u prvi tim tad ulazili Živković i Pantić. Ma, uživanje - priča Mitrović.

Bio je član kluba dok je trajala dominacija Partizana, kada je u nizu osvojeno šest titula.

- Žao mi je samo što nisam još koju godinu odigrao za Partizan. Volio bih još jednom da pokušam i ostvarim ciljeve koje sam odavno sam sebi zacrtao. Prije svega se to odnosi na igranje sa Partizanom u Ligi šampiona, ali i postizanje još golova. Osjećam da to mogu. Imam još neke želje, može se reći nedovršena posla u Humskoj, nešto što nisam uradio u prvom mandatu. Kažu ljudi da ne bi trebalo planirati, ali svakako bih volio da još jednom obučem taj dres - naveo je on.

To je zimus na pripremama najavio Mitrovićev veliki prijatelj i bivši saigrač iz Fulama Lazar Marković.

- Nisam to tada rekao slučajno, niti se ljutim što je Markec plan iznio u javnost. Svako ko me poznaje, posvjedočiće da zaista želim opet u Humsku. Iako bih volio odmah, moramo biti realni, sad to nije moguće, međutim, ubijeđen sam da će se jednog dana steći uslovi da opet zaigram pred "Grobarima" - rekao je Mitrović.

- Da se zna, neću se vraćati reda radi, niti da bih zauzimao mjesto mlađima, nekom djetetu iz škole što jedva čeka da dobije koji minut u prvom timu, ne bih volio ni da me tad doživljavaju u smislu:"E, Mitar je napravio ime i karijeru, on ima prednost". Ne, ne, stvarno vam kažem, bude li se pojavila opcija da se vratim u obzir dolazi samo Mitrović maksimalno fizički spreman, u naponu snage, sposoban da u potpunosti pomogne Partizanu. Ne da se vučem po terenu - poručio je Mitrović.

(B92)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

cwele93

07.04.2020 23:35

meridian daje povelike bonuse na online kladjenje

ODGOVORITE