Данас свјежије на истоку и југу, топлије на сјеверу

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјењиво облачно вријеме, свјежије на истоку и југу, а топлије на сјеверу.

Босна и Херцеговина 05.04.2020 | 08:42
Данас свјежије на истоку и југу, топлије на сјеверу

Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 16, на сјеверу локално око 18, у планинама од шест степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен источни и сјевероисточни вјетар, током дана ће јачати, на југу и планинским предјелима јака бура која ће на моменте бити олујне јачине.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос у Херцеговини преовладава претежно облачно вријеме, а у осталим крајевима мало до умјерено облачно.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница минус пет, Хан Пијесак један, Нови Град два, Мраковица, Бихаћ и Сребреница четири, Калиновик, Градачац и Соколац пет, Бањалука, Зворник, Мркоњић Град и Приједор седам, Бијељина, Тузла, Гацко, Бугојно, Рибник, Ливно, Србац и Шипово осам, Добој и Сарајево девет, Рудо и Зеница 10, Вишеград и Фоча 11, Билећа 12, Требиње 13, Мостар 15 и Неум 16 степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар