Након вести о хапшењу огласио се Миле Китић: Нисам напуштао кућу 20 дана!

Певач Миле Китић, после писања београдских медија да није поштовао здравствене прописе и био за време полицијског часа у једном престоничком хотелу, огласио се за Курир и рекао да већ више од 20 дана није напустио своју породичну кућу.

Забава 04.04.2020 | 21:43
Након вести о хапшењу огласио се Миле Китић: Нисам напуштао кућу 20 дана!

"Нисам напустио кућу више од 20 дана. Осмог марта сам имао наступ, 11. марта сам играо тенис, и после тога нисам изашао из куће. Поштујем све законе и правила које је прописала Влада Србије. Са ћерком сам у изолацији, чак ни она не излази из куће. Имам жену која нам доноси храну, па немам потребе да излази. Нисам био у том хотелу. Мени овако и одговара да не излазим. Имам неке справе, па вежбам и одмарам, слушам музику заједно са ћерком", рекао је за Курир певач.

 

Подсетимо, синоћ је у једном престоничком хотелу ухапшено двадесет особа, међу којима су били Радиша Трајковић Ђани, његова супруга Слађа, син и снаја, као и фудбалер Александар Пријовић. Приведен је био и певач Митар Мирић. Они су признали кривицу те ће бити осуђени на кућни притвор у трајању од 3 месеца. 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар