Nakon vesti o hapšenju oglasio se Mile Kitić: Nisam napuštao kuću 20 dana!

Pevač Mile Kitić, posle pisanja beogradskih medija da nije poštovao zdravstvene propise i bio za vreme policijskog časa u jednom prestoničkom hotelu, oglasio se za Kurir i rekao da već više od 20 dana nije napustio svoju porodičnu kuću.

Zabava 04.04.2020 | 21:43
Nakon vesti o hapšenju oglasio se Mile Kitić: Nisam napuštao kuću 20 dana!

"Nisam napustio kuću više od 20 dana. Osmog marta sam imao nastup, 11. marta sam igrao tenis, i posle toga nisam izašao iz kuće. Poštujem sve zakone i pravila koje je propisala Vlada Srbije. Sa ćerkom sam u izolaciji, čak ni ona ne izlazi iz kuće. Imam ženu koja nam donosi hranu, pa nemam potrebe da izlazi. Nisam bio u tom hotelu. Meni ovako i odgovara da ne izlazim. Imam neke sprave, pa vežbam i odmaram, slušam muziku zajedno sa ćerkom", rekao je za Kurir pevač.

 

Podsetimo, sinoć je u jednom prestoničkom hotelu uhapšeno dvadeset osoba, među kojima su bili Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađa, sin i snaja, kao i fudbaler Aleksandar Prijović. Priveden je bio i pevač Mitar Mirić. Oni su priznali krivicu te će biti osuđeni na kućni pritvor u trajanju od 3 meseca. 

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar