Ухапшен угоститељ: Услуживао госте за вријеме епидемије

Новосадска полиција ухапсила је данас М. Т. (44), због постојања основа сумње да је учинио кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије.

Србија 04.04.2020 | 20:13
Ухапшен угоститељ: Услуживао госте за вријеме епидемије

Он је, наводно, у свом локалу, услуживао госте супротно прописима о раду угоститељских објеката за време епидемије.

Одређено му је задржавање до 48 часова и биће приведен, уз кривичну пријаву, основном јавном тужиоцу у Новом Саду. 

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Па

04.04.2020 22:20

ста реци у европи це се најмање 80% стете добити и радници и послодавци! И закон је једнак за све и постује се!! Али код нас људи јесу свјесни свега и короне и опасности али многи су у дубоким минусима којима је корона последња рупа на сврали јер ако се не извуку морају се и онако упузати сами?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Па

05.04.2020 10:57

Да у праву си, Њемачка, Француска и још неке земље,ЕУ, не све, ће одштамапати милијарде и милијарде евра,без покрића, упумпати у привреду, само ће нама рећи подигните кредит на 3-5 година али од њихових повјерилаца и убиједеит ће нас како су нам помогли.Централна Банка БиХ има 450 милиона евра,девизних резерви које су покриће за конвертабилну марку, сад се може одштампати 900 милиона КМ, и на тај начин се може помоћи привреди у БиХ.Наравно то код нас због закалкулисане политичке игранке не може проћи, обзиром да то не одговара ни европским повјериоцима, остаје задужење као једина алтернатива.