Uhapšen ugostitelj: Usluživao goste za vrijeme epidemije

Novosadska policija uhapsila je danas M. T. (44), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Srbija 04.04.2020 | 20:13
Uhapšen ugostitelj: Usluživao goste za vrijeme epidemije

On je, navodno, u svom lokalu, usluživao goste suprotno propisima o radu ugostiteljskih objekata za vreme epidemije.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. 

 

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pa

04.04.2020 22:20

sta reci u evropi ce se najmanje 80% stete dobiti i radnici i poslodavci! I zakon je jednak za sve i postuje se!! Ali kod nas ljudi jesu svjesni svega i korone i opasnosti ali mnogi su u dubokim minusima kojima je korona poslednja rupa na svrali jer ako se ne izvuku moraju se i onako upuzati sami?????

ODGOVORITE
Name

Re Pa

05.04.2020 10:57

Da u pravu si, Njemačka, Francuska i još neke zemlje,EU, ne sve, će odštamapati milijarde i milijarde evra,bez pokrića, upumpati u privredu, samo će nama reći podignite kredit na 3-5 godina ali od njihovih povjerilaca i ubijedeit će nas kako su nam pomogli.Centralna Banka BiH ima 450 miliona evra,deviznih rezervi koje su pokriće za konvertabilnu marku, sad se može odštampati 900 miliona KM, i na taj način se može pomoći privredi u BiH.Naravno to kod nas zbog zakalkulisane političke igranke ne može proći, obzirom da to ne odgovara ni evropskim povjeriocima, ostaje zaduženje kao jedina alternativa.