Приједор: Ухапшено лице по Интерполовој потјерници

Припадници СИПЕ данас су у Приједору ухапсили једно лице за којим је била расписана Интерполова потјерница.

Република Српска 03.04.2020 | 18:07
Приједор: Ухапшено лице по Интерполовој потјерници

"Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту данас су у Приједору лишили слободе једно лице, којем је правоснажном пресудом Суда Босне и Херцеговине изречена казна затвора од 20 година, због почињеног кривичног дјела из члана 172. Кривичног закона Босне и Херцеговине “Злочин против човјечности”, стоји у саопштењу СИПЕ.

"Предузимајући низ оперативно-тактичких мјера и радњи, полицијски службеници СИПА-е лоцирали су поменуто лице за којим је била расписана потрага Суда БиХ и међународна потјерница  НЦБ Интерпола,  након чега је лишено слободе", наводи се у саопштењу и додају:

"У складу са наредбом Суда Босне и Херцеговине, лице лишено слободе ће бити предато Казнено-поправном заводу Фоча, у даљу надлежност".

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Поп

04.04.2020 05:45

Мора да је битна особа док јој се име не спомиње. Интерпол зна ко је па како га ухапсише а не знају му име

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим Ман

04.04.2020 06:34

Зар је битно како се човјек зове? Потпуно неважно. Да ли би другачије третирано неког ко ти удје у двориште полупа прозоре или нешто сл? Да ли би рекао, ма нек си царе свака ти част - ти си наш, нека си полупо.Тако је и са криминалом и злочином, и осталим преступом, та дјела немају име, и по мени никада не треба објављивати имена...

ОДГОВОРИТЕ