Prijedor: Uhapšeno lice po Interpolovoj potjernici

Pripadnici SIPE danas su u Prijedoru uhapsili jedno lice za kojim je bila raspisana Interpolova potjernica.

Republika Srpska 03.04.2020 | 18:07
Prijedor: Uhapšeno lice po Interpolovoj potjernici

"Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu danas su u Prijedoru lišili slobode jedno lice, kojem je pravosnažnom presudom Suda Bosne i Hercegovine izrečena kazna zatvora od 20 godina, zbog počinjenog krivičnog djela iz člana 172. Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine “Zločin protiv čovječnosti”, stoji u saopštenju SIPE.

"Preduzimajući niz operativno-taktičkih mjera i radnji, policijski službenici SIPA-e locirali su pomenuto lice za kojim je bila raspisana potraga Suda BiH i međunarodna potjernica  NCB Interpola,  nakon čega je lišeno slobode", navodi se u saopštenju i dodaju:

"U skladu sa naredbom Suda Bosne i Hercegovine, lice lišeno slobode će biti predato Kazneno-popravnom zavodu Foča, u dalju nadležnost".

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pop

04.04.2020 05:45

Mora da je bitna osoba dok joj se ime ne spominje. Interpol zna ko je pa kako ga uhapsiše a ne znaju mu ime

ODGOVORITE
Name

Mislim Man

04.04.2020 06:34

Zar je bitno kako se čovjek zove? Potpuno nevažno. Da li bi drugačije tretirano nekog ko ti udje u dvorište polupa prozore ili nešto sl? Da li bi rekao, ma nek si care svaka ti čast - ti si naš, neka si polupo.Tako je i sa kriminalom i zločinom, i ostalim prestupom, ta djela nemaju ime, i po meni nikada ne treba objavljivati imena...

ODGOVORITE