Гаги Јовановић на шаљив начин показао како уз "враџбину" да победимо корону!

Глумац Драган Гаги Јовановић (54) је на шаљив начин показао како можемо да победимо корона вирус, а довољно је само пратити његова упутства.

Забава 03.04.2020 | 18:45
Гаги Јовановић на шаљив начин показао како уз "враџбину" да победимо корону!

Наиме, глумац се видео поруком обратио путем друштвених мрежа са Торника, надајући се да је већина људи код својих кућа, на топлом месту и у самоизолацији.

Затим је на шаљив начин посаветовао људе, како да се уз помоћ "враџбине" коју он зна, отарасе корона вируса од којег стархује читава планета.

Уколико желите да помогнете да се скину чини, ја имам једну враџбину коју можете да употребљавате свакодневно и која не траје дуго, а вероватно значи много. Потребан вам је глобус и средство за дизинфекцију, може да буде у гелу, а може да буде и седамдесетопроцентни алкохол. Ми ћемо узети гел и истиснућемо садржај на глобус, посебно на подручја која су заражена, то јест на подручја на која су бачене чини - причао је глумац.

Глумац је затим навео шта је оно што је обавезно да радите током наношења ове течности на глобус, уз још важнију поруку.

- За време мазања веома је важно да говорите "Иш, иш, корона", а можете и "Ћао, вирусе, ћао, ћао" или "Чибе, ковиде, чибе". Потом окрећите глобус и говорите: ''Љубав, љубав, достојанство, солидарност, поштење, правда". На крају промућкати глобус уз певање - рекао је глумац.

Снимак је поделила глумица Анђела Јовановић, његова ћерка, а за снимање овог урнебесног снимка је била задужена Бранка Пујић, глумица и супруга познатог глумца.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

сниматељ: @бранкапујиц

А пост схаред бy Андјела Јовановиц (@_блејзмодести) он

Кориснике друштвених мрежа и пратиоце његове ћерке забавио је овај видео, те су му у коментарима поручили: "Какав краљ", "Геније озбиљан", "Па Гаги је стручњак прве класе".

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар