Gagi Jovanović na šaljiv način pokazao kako uz "vradžbinu" da pobedimo koronu!

Glumac Dragan Gagi Jovanović (54) je na šaljiv način pokazao kako možemo da pobedimo korona virus, a dovoljno je samo pratiti njegova uputstva.

Zabava 03.04.2020 | 18:45
Gagi Jovanović na šaljiv način pokazao kako uz "vradžbinu" da pobedimo koronu!

Naime, glumac se video porukom obratio putem društvenih mreža sa Tornika, nadajući se da je većina ljudi kod svojih kuća, na toplom mestu i u samoizolaciji.

Zatim je na šaljiv način posavetovao ljude, kako da se uz pomoć "vradžbine" koju on zna, otarase korona virusa od kojeg starhuje čitava planeta.

Ukoliko želite da pomognete da se skinu čini, ja imam jednu vradžbinu koju možete da upotrebljavate svakodnevno i koja ne traje dugo, a verovatno znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dizinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i sedamdesetoprocentni alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadržaj na globus, posebno na područja koja su zaražena, to jest na područja na koja su bačene čini - pričao je glumac.

Glumac je zatim naveo šta je ono što je obavezno da radite tokom nanošenja ove tečnosti na globus, uz još važniju poruku.

- Za vreme mazanja veoma je važno da govorite "Iš, iš, korona", a možete i "Ćao, viruse, ćao, ćao" ili "Čibe, kovide, čibe". Potom okrećite globus i govorite: ''Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda". Na kraju promućkati globus uz pevanje - rekao je glumac.

Snimak je podelila glumica Anđela Jovanović, njegova ćerka, a za snimanje ovog urnebesnog snimka je bila zadužena Branka Pujić, glumica i supruga poznatog glumca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

snimatelj: @brankapujic

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on

Korisnike društvenih mreža i pratioce njegove ćerke zabavio je ovaj video, te su mu u komentarima poručili: "Kakav kralj", "Genije ozbiljan", "Pa Gagi je stručnjak prve klase".

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar