Брат певачице Зоране Павић преминуо од корона вируса!

ИСПРАВАК: 02.04.2020 године БН портал позивајући се на "Курир", пренио је вијест под насловом "Брат певачице Зоране Павић преминуо од корона вируса". Међутим, портал "Раскринкавање" у својој анализи установио је да је пјевачица Зорана Павић послала јаку поруку о пандемији корона вируса, а вирална фотографија која је кружила интернетом није приказивала прелазак преко минског поља.

Забава 02.04.2020 | 19:53
Брат певачице Зоране Павић преминуо од корона вируса!

Влада Бјелогрлић (45), који је преминио од коронавируса, био је брат наше познате певачице Зоране Павић, која се пре само сат времена огласила поруком о вирусу.

Наиме, пјевачица је једна од оних која је поделила виралну фотографију, да укаже колико је важно да сви пратимо правила, и да би "сви одлетели у ваздух ако би магарац слободно шетао", али је позадина фотографије ипак другачија и не представља прелазак преко минског поља.

Извори су потврдили да је фотографија снимљена у Алжиру 1958. године, и да је мало вероватно да је представљала прелазак преко минског поља.

У чланку Даилy Миррора, гдје је први пут објављена, се наводи да је слика настала у Алжиру и да је човек који носи магарца француски легионар, а да је животиња била преслаба и напуштена и да је један од легионара понео у базу.

Певачица је скрхана болом због трагичног губитка брата и једва је успела да одговори на позив.

- Возим, тресем се... Молим вас. Није ми добро. Ово је све ружан сан - рекла Зорана, потрешена због губитка.

Подсетимо, преминули Влада Бјелогрлић био је добар друг из детињства председника Александра Вучића. Певачица је сестраод тетке српском глумцу Драгану Бјелогрлићу. 

Извор: Курир.рс     Фото:Фацебоок. принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Срки

03.04.2020 16:36

Све би било уреду да има лијека.Пофатас магарце добију инекцију и крај зајебанцији.Онда марс на посао.

ОДГОВОРИТЕ