Brat pevačice Zorane Pavić preminuo od korona virusa!

ISPRAVAK: 02.04.2020 godine BN portal pozivajući se na "Kurir", prenio je vijest pod naslovom "Brat pevačice Zorane Pavić preminuo od korona virusa". Međutim, portal "Raskrinkavanje" u svojoj analizi ustanovio je da je pjevačica Zorana Pavić poslala jaku poruku o pandemiji korona virusa, a viralna fotografija koja je kružila internetom nije prikazivala prelazak preko minskog polja.

Zabava 02.04.2020 | 19:53
Brat pevačice Zorane Pavić preminuo od korona virusa!

Vlada Bjelogrlić (45), koji je preminio od koronavirusa, bio je brat naše poznate pevačice Zorane Pavić, koja se pre samo sat vremena oglasila porukom o virusu.

Naime, pjevačica je jedna od onih koja je podelila viralnu fotografiju, da ukaže koliko je važno da svi pratimo pravila, i da bi "svi odleteli u vazduh ako bi magarac slobodno šetao", ali je pozadina fotografije ipak drugačija i ne predstavlja prelazak preko minskog polja.

Izvori su potvrdili da je fotografija snimljena u Alžiru 1958. godine, i da je malo verovatno da je predstavljala prelazak preko minskog polja.

U članku Daily Mirrora, gdje je prvi put objavljena, se navodi da je slika nastala u Alžiru i da je čovek koji nosi magarca francuski legionar, a da je životinja bila preslaba i napuštena i da je jedan od legionara poneo u bazu.

Pevačica je skrhana bolom zbog tragičnog gubitka brata i jedva je uspela da odgovori na poziv.

- Vozim, tresem se... Molim vas. Nije mi dobro. Ovo je sve ružan san - rekla Zorana, potrešena zbog gubitka.

Podsetimo, preminuli Vlada Bjelogrlić bio je dobar drug iz detinjstva predsednika Aleksandra Vučića. Pevačica je sestraod tetke srpskom glumcu Draganu Bjelogrliću. 

Izvor: Kurir.rs     Foto:Facebook. printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Srki

03.04.2020 16:36

Sve bi bilo uredu da ima lijeka.Pofatas magarce dobiju inekciju i kraj zajebanciji.Onda mars na posao.

ODGOVORITE