Весна проводи изолацију на Букуљи и нема намеру да се скоро враћа!

Весна Змијанац, од проглашења ванредног стања у Србији 15. марта, налази се на Букуљи. Певачица је тамо саградила кућу с великим имањем, па ужива у пољским радовима и времену које проводи у свом дворишту.

Забава 31.03.2020 | 17:44
Весна проводи изолацију на Букуљи и нема намеру да се скоро враћа!

Она каже да не планира у скорије време да се враћа у Београд и да ће јој се за који дан поново придружити ћерка Николија и унука Реа, које су отишле до стана како би се виделе и провеле неко време с њеним зетом Рељом Поповићем. Весна прича о томе како је предосетила да ће до овог хаоса доћи, како је привилегија бити ван града и како проводи време на планини у близини Аранђеловца.

- Шта ћу у Београду? Овде је стварно лепо, привилегија је бити на селу, ван града, ван стана. Николија и Реа су биле са мном седам дана, па су отишле да мало буду с Рељом и опет се враћају овде. Ја немам намеру да се враћам у Београд све док ово траје, мени је овде нормално стање - открива Весна и додаје како је њена наследница целокупну ситуацију схватила.

- Мислим да је тек сад почела да схвата озбиљност ситуације. Шта год сам јој ја раније говорила, она ми каже: „Ти си екстремна, увек нешто предвиђаш“, а ја јој кажем: „Ја сам само опрезна и мудра и морам да мислим, кад већ ти не мислиш“ (смех). Сва ми је слатка онако збуњена, не зна шта се дешава - истиче Змијанчева.

Певачица открива и како се њена унука понаша када борави са њом на Букуљи.

- Нон-стоп је била напољу и играла се. Кучићи, мачићи, тутњала је само тако. Овде јој је рај, не скрашава се од јутра до вечери. Зато се и враћају овде, отишли су само накратко.

Николија Јовановић је у спрксој престоници и док се њена мајка ужива у благодатима села, млада певачица је решила да почасти своје пратиоце занимљивом фотографијом на друштвеној мрежи Инстаграму.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020 моод

Објава коју дели НИКОЛИЈА (@николијаоффициал) дана

Веснина наследница је ставила маску преко лица, шешир на главу, обукла изузетну хаљину, попела се на сто и решила да се почасти чашицом алкохолног пића. Јовановићева је направила, нема сумње оригиналну фотографију.

Извор: Ало.рс   Фото:Рајко Ристић 

Коментари / 0

Оставите коментар