Vesna provodi izolaciju na Bukulji i nema nameru da se skoro vraća!

Vesna Zmijanac, od proglašenja vanrednog stanja u Srbiji 15. marta, nalazi se na Bukulji. Pevačica je tamo sagradila kuću s velikim imanjem, pa uživa u poljskim radovima i vremenu koje provodi u svom dvorištu.

Zabava 31.03.2020 | 17:44
Vesna provodi izolaciju na Bukulji i nema nameru da se skoro vraća!

Ona kaže da ne planira u skorije vreme da se vraća u Beograd i da će joj se za koji dan ponovo pridružiti ćerka Nikolija i unuka Rea, koje su otišle do stana kako bi se videle i provele neko vreme s njenim zetom Reljom Popovićem. Vesna priča o tome kako je predosetila da će do ovog haosa doći, kako je privilegija biti van grada i kako provodi vreme na planini u blizini Aranđelovca.

- Šta ću u Beogradu? Ovde je stvarno lepo, privilegija je biti na selu, van grada, van stana. Nikolija i Rea su bile sa mnom sedam dana, pa su otišle da malo budu s Reljom i opet se vraćaju ovde. Ja nemam nameru da se vraćam u Beograd sve dok ovo traje, meni je ovde normalno stanje - otkriva Vesna i dodaje kako je njena naslednica celokupnu situaciju shvatila.

- Mislim da je tek sad počela da shvata ozbiljnost situacije. Šta god sam joj ja ranije govorila, ona mi kaže: „Ti si ekstremna, uvek nešto predviđaš“, a ja joj kažem: „Ja sam samo oprezna i mudra i moram da mislim, kad već ti ne misliš“ (smeh). Sva mi je slatka onako zbunjena, ne zna šta se dešava - ističe Zmijančeva.

Pevačica otkriva i kako se njena unuka ponaša kada boravi sa njom na Bukulji.

- Non-stop je bila napolju i igrala se. Kučići, mačići, tutnjala je samo tako. Ovde joj je raj, ne skrašava se od jutra do večeri. Zato se i vraćaju ovde, otišli su samo nakratko.

Nikolija Jovanović je u sprksoj prestonici i dok se njena majka uživa u blagodatima sela, mlada pevačica je rešila da počasti svoje pratioce zanimljivom fotografijom na društvenoj mreži Instagramu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020 mood

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial) дана

Vesnina naslednica je stavila masku preko lica, šešir na glavu, obukla izuzetnu haljinu, popela se na sto i rešila da se počasti čašicom alkoholnog pića. Jovanovićeva je napravila, nema sumnje originalnu fotografiju.

Izvor: Alo.rs   Foto:Rajko Ristić 

Komentari / 0

Ostavite komentar