Ходао пијан са пушком, гађао полицију флашама

Зајечарац Р.С.(49) направио је синоћ праву хистерију када је изашао из своје куће на улицу, а у рукама му је била ловачка пушка.

Србија 31.03.2020 | 16:12
Ходао пијан са пушком, гађао полицију флашама

Комшије су то виделе, и бојећи се за своје животе, да не крене редом да пуца онако припит, одмах позвале полицију.

- Неколико мештана улице у којој живи Р.С. позвало нас је и пријавило да је њихов комшија пијан изашао на улицу и да носи у руци велику пушку. Патроле су истог момента кренуле на лице места. Када су стигли, видели су Р.С. како стоји на тераси своје куће И кренули ка њему - сазнајемо незванично од надлежних.

Међутим, видећи униформисана лица, Р.С. је почео да их гађа стакленим флашама  које су биле на тераси.

Полиција га је савладала, ухапсила и одредила меру задржавања до 48 сати због сумње да је починио кривична дела недозвољена производња, држање и стављање у промет оружја и експлозивних материја,угрожавање сигурности И напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Р.С. ће сутра бити саслушан у Основном јавном тужилаштву у Зајечару, након чега ће се утврдити да ли код осумњиченог постоји и кривично дело изазивање панике и нереда.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МД

31.03.2020 15:27

Добро је прошао. За десет дана, неће га лишавати слободе, већ нечег другог. Ником није ни до чега, а мајмуни се к...е и мисле глумити фаце. У ванредном стању према нормалном човјеку, господски, а према будали, без милости. Сада очекујем критичаре, јер код Срба када човјек гура камен уз брдо, сви навијају за камен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

31.03.2020 15:50

У праву си, потпуно се слажем. Ових дана и алкохоличари показују какво је зло тај алкохол. Позитивна ствар ове куге, била то превара или не, биће то што ће се многе ствари разобличити и морати назвати правим именом.

Name

Рашид

01.04.2020 07:31

Човјек је био на својој тераси,како се наводи у извјештају полиције не на улици.а ником није пријетио с пушком,чак ни полицији,гадјао их флашама.ако је имао пушку без дозволе,наравно да ће бити кажњен а не за ремећење јавног реда и мира.

ОДГОВОРИТЕ