Hodao pijan sa puškom, gađao policiju flašama

Zaječarac R.S.(49) napravio je sinoć pravu histeriju kada je izašao iz svoje kuće na ulicu, a u rukama mu je bila lovačka puška.

Srbija 31.03.2020 | 16:12
Hodao pijan sa puškom, gađao policiju flašama

Komšije su to videle, i bojeći se za svoje živote, da ne krene redom da puca onako pripit, odmah pozvale policiju.

- Nekoliko meštana ulice u kojoj živi R.S. pozvalo nas je i prijavilo da je njihov komšija pijan izašao na ulicu i da nosi u ruci veliku pušku. Patrole su istog momenta krenule na lice mesta. Kada su stigli, videli su R.S. kako stoji na terasi svoje kuće I krenuli ka njemu - saznajemo nezvanično od nadležnih.

Međutim, videći uniformisana lica, R.S. je počeo da ih gađa staklenim flašama  koje su bile na terasi.

Policija ga je savladala, uhapsila i odredila meru zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija,ugrožavanje sigurnosti I napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

R.S. će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru, nakon čega će se utvrditi da li kod osumnjičenog postoji i krivično delo izazivanje panike i nereda.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

MD

31.03.2020 15:27

Dobro je prošao. Za deset dana, neće ga lišavati slobode, već nečeg drugog. Nikom nije ni do čega, a majmuni se k...e i misle glumiti face. U vanrednom stanju prema normalnom čovjeku, gospodski, a prema budali, bez milosti. Sada očekujem kritičare, jer kod Srba kada čovjek gura kamen uz brdo, svi navijaju za kamen.

ODGOVORITE
Name

Re:

31.03.2020 15:50

У праву си, потпуно се слажем. Ових дана и алкохоличари показују какво је зло тај алкохол. Позитивна ствар ове куге, била то превара или не, биће то што ће се многе ствари разобличити и морати назвати правим именом.

Name

Rašid

01.04.2020 07:31

Čovjek je bio na svojoj terasi,kako se navodi u izvještaju policije ne na ulici.a nikom nije prijetio s puškom,čak ni policiji,gadjao ih flašama.ako je imao pušku bez dozvole,naravno da će biti kažnjen a ne za remećenje javnog reda i mira.

ODGOVORITE