Оперски певач заражен корона вирусом пребачен у болницу!

Најпознатији оперски певач, Пласидо Доминго (77) хитно је пребачен у болницу након што се његово здравствено стање погоршало, само недељу дана након што је сазнао да је оболео од опасног корона вируса.

Забава 29.03.2020 | 21:36
Оперски певач заражен корона вирусом пребачен у болницу!

Пласиду се нагло слошило, а како би био под сталном контролом лекара, он борави у болници у познантом мексичком летовалишту Акапулко.

Певач је трентно у стабилном стању, а успео је да преброди најкритичнију фазу вируса и сада се успешно опоравља, пишу шпански медији.

Остаће у болници све док лекари буду сматрали да је то потребно - изјавио је човек из његовог тима.

Пласидо је прве симптоме добио 13. марта, само два дана након лета за Мексикоа пре само недељу дана он се огласио и путем друштвених мрежа открио да је оболео од Цовида-19.

-  Осећам да је моја дужност да саопштим да је тест показао да сам позитиван на корона вирус. Моја породица и ја смо у самоизолацији и остаћемо онолико времена колико буде потребно.Тренутно се сви добро осећамо. Осетио сам симптоме карактеристичне за корона вирус, температуру и кашаљ, одлучио сам да се тестирам и тест је био позитиван - поручио је тада певач својим пријатељима на друштвеној мрежи.

Извор: Телеграф.рс Фото;профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар