Operski pevač zaražen korona virusom prebačen u bolnicu!

Najpoznatiji operski pevač, Plasido Domingo (77) hitno je prebačen u bolnicu nakon što se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo, samo nedelju dana nakon što je saznao da je oboleo od opasnog korona virusa.

Zabava 29.03.2020 | 21:36
Operski pevač zaražen korona virusom prebačen u bolnicu!

Plasidu se naglo slošilo, a kako bi bio pod stalnom kontrolom lekara, on boravi u bolnici u poznantom meksičkom letovalištu Akapulko.

Pevač je trentno u stabilnom stanju, a uspeo je da prebrodi najkritičniju fazu virusa i sada se uspešno oporavlja, pišu španski mediji.

Ostaće u bolnici sve dok lekari budu smatrali da je to potrebno - izjavio je čovek iz njegovog tima.

Plasido je prve simptome dobio 13. marta, samo dva dana nakon leta za Meksikoa pre samo nedelju dana on se oglasio i putem društvenih mreža otkrio da je oboleo od Covida-19.

-  Osećam da je moja dužnost da saopštim da je test pokazao da sam pozitivan na korona virus. Moja porodica i ja smo u samoizolaciji i ostaćemo onoliko vremena koliko bude potrebno.Trenutno se svi dobro osećamo. Osetio sam simptome karakteristične za korona virus, temperaturu i kašalj, odlučio sam da se testiram i test je bio pozitivan - poručio je tada pevač svojim prijateljima na društvenoj mreži.

Izvor: Telegraf.rs Foto;profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar