Божиновска уплашена: Већ видим себе на путу ка Сајму!

Гоца Божиновска (55) каже да "већ види себе на путу ка Сајму", те да је у страшној паници због корона вируса који хара светом.

Забава 29.03.2020 | 18:12
Божиновска уплашена: Већ видим себе на путу ка Сајму!

Како је рекла, пророчица јој је казала да ће бити "лошег пролећа", али јој она није веровала.

- Пролупала сам начисто! Већ видим себе на путу ка Сајму. Пре неколико недеља сам се чула са Клеопатром, пророчицом, она ми је рекла да нас чека лоше пролеће, ево сада видим да је све погодила - каже Гоца.

- Нисам јој веровала. Рекла ми је да набавим намирнице, брашно, шећер, све. Набавила сам кромпир који је у међувремену проклијао, морала сам да га бацим на крају. Све је била у праву! Много се плашим! - прича узнемирена певачица.

- Када моја Зорана дође са посла не дозвољавам да ми приђе, све чистим, дезинфикујем. Мирко ме највише послушао, а мислила сам да ће он бити недисциплинован. Ту је увек на почетку полицијског часа, а Зорана (ћерка) иде у набавку - открива Божиновска.
 
- Трудим се да не гледам вести јер се одмах расплачем и буде ми лоше. Гледам Задругу и Парове, слушам музику и мало ми буде лакше. Свима бих поручила да се чувају, да задрже позитиван став и смеју се сваки дан јер ја то радим. Тако сви раде и то је једино испавно - закључила је Божиновска за Ало.
 
Извор: Ало/Телеграф.рс Фото: Марко Јовановић

Коментари / 0

Оставите коментар