Božinovska uplašena: Već vidim sebe na putu ka Sajmu!

Goca Božinovska (55) kaže da "već vidi sebe na putu ka Sajmu", te da je u strašnoj panici zbog korona virusa koji hara svetom.

Zabava 29.03.2020 | 18:12
Božinovska uplašena: Već vidim sebe na putu ka Sajmu!

Kako je rekla, proročica joj je kazala da će biti "lošeg proleća", ali joj ona nije verovala.

- Prolupala sam načisto! Već vidim sebe na putu ka Sajmu. Pre nekoliko nedelja sam se čula sa Kleopatrom, proročicom, ona mi je rekla da nas čeka loše proleće, evo sada vidim da je sve pogodila - kaže Goca.

- Nisam joj verovala. Rekla mi je da nabavim namirnice, brašno, šećer, sve. Nabavila sam krompir koji je u međuvremenu proklijao, morala sam da ga bacim na kraju. Sve je bila u pravu! Mnogo se plašim! - priča uznemirena pevačica.

- Kada moja Zorana dođe sa posla ne dozvoljavam da mi priđe, sve čistim, dezinfikujem. Mirko me najviše poslušao, a mislila sam da će on biti nedisciplinovan. Tu je uvek na početku policijskog časa, a Zorana (ćerka) ide u nabavku - otkriva Božinovska.
 
- Trudim se da ne gledam vesti jer se odmah rasplačem i bude mi loše. Gledam Zadrugu i Parove, slušam muziku i malo mi bude lakše. Svima bih poručila da se čuvaju, da zadrže pozitivan stav i smeju se svaki dan jer ja to radim. Tako svi rade i to je jedino ispavno - zaključila je Božinovska za Alo.
 
Izvor: Alo/Telegraf.rs Foto: Marko Jovanović

Komentari / 0

Ostavite komentar