Криминалне банде Рио де Жанеира увеле "полицијски час" због корона вируса!

Криминалне банде из бразилског града Рио де Жанеиро одлучиле су применити полицијски сат у фавелама како би успорили ширење корона вируса.

Занимљивости 28.03.2020 | 17:18
Криминалне банде Рио де Жанеира увеле "полицијски час" због корона вируса!

Док истовремено бразилски председник Јаир Болсонаро тврди како је ЦОВИД-19 (цоронавирус) само "мала грипица" и ништа више!

Бразилски медији наводе како су су појавиле претеће поруке киминланих банди у фавелама у којима се наводи како ће "научити људе да поштују" полицијски сат.

"Становници Рио дас Педраса, Музема и Тијунгуинхала. Полицијски је сат од 20х. Ко год буде виђен на улици, научиће се поштовању наших прописа" - стоји у једној поруци.

Док у другој стоји следеће: "Желимо најбоље за становнике. Ако власт нема капацитета решити проблем, организовани криминал ће то учинити уместо њих!"

У Бразилу је потврђено више од 2611 случајева корона вируса, а гувернер Wилсон Wитзел упозорио је како би могло доћи до колапса здравственог система у наредних 10-ак дана.

Осим што је организовани криминал успоставио полицијски сат, отказали су плесне забаве као и тржнице наркотика на отвореном ?!

Извор: Занимљвостидана.цом 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Директ

29.03.2020 03:23

Док нама са онаквом полицијом, криминалне банде нису ни потребне.

ОДГОВОРИТЕ