Предузете мјере на заштити људи због вируса корона

- Секретаријат Предсједништва БиХ благовремено је предузео све неопходне активности на спровођењу мјера заштите и организовању рада у условима проглашене пандемије вируса корона.

Босна и Херцеговина 27.03.2020 | 17:36
Предузете мјере на заштити људи због вируса корона

"Након што је утврђено да је генерални секретар Предсједништва БиХ позитиван на вирус корона, Секретаријат је, по препорукама надлежне епидемиолошке службе, предузео додатне мјере на заштити здравља људи прописане за овакве ситуације, као и мјере за функционисање у условима проглашеног стања природне и друге несреће", саопштено је данас из Секретаријата Предсједништва БиХ.

Наведено је да ће Секретаријат и у наредном периоду предузимати неопходне активности да би се заштитило здравље људи и обезбиједило функционисање институције.

(Срна) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Одговорност

27.03.2020 17:07

Све предузете мјере и у Федерацији и у РЕпублици Српској нису довољне да довољно брзо заустеве вирус. Одговорност за то сноси власт у оба ентитета. Како цете градјанима објаснити након три мјесеца засто нисте зауставили сирење заразе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

У о!М доста бре

27.03.2020 20:30

Ма које мјере у Градишци имате помочника командира граничне полиције који данима хода са високом температуром има грозницу шта вам је људи и то свјесно може да зарази преко 100људи!?

ОДГОВОРИТЕ