Вирус Диктатуре

Милорад Додик је сам одлучио о увођењу ванредног стања. 

Република Српска 27.03.2020 | 08:28
Вирус Диктатуре

”Консултовао” се са групом климоглаваца, тако што их је обавијестио да ће бити уведено ванредно стање, а они климнули главом и цијелу дебату свели на двије ријечи - “Браво шефе”!

Шеф, који у земљама окружења моли за брашно, уље, шећер, друге неопходне, у овом тренутку, дефицитарне робе, што недостају кривицом његових подобних полтрона, одлучио је да у свом Феуду и даље изиграва Наполеона, који је одавно доживио Ватерло у борби са рационалним.

Ванредно стање, које Додик намјерава да уведе, није никаква битка против вируса, јер се он не може побиједити ни дугим цијевима нити акумулацијом свих, баш свих, сегмената власти у двије руке; Додикове!

Ванредно стање је Додикова битка за самог себе, покушај насилног спречавања било ког другачијег става, било које, и најмање, критике; Поптуно преузимање преосталих фронцли власти које до сада није контролисао.

И потпуно стављање судбина свих којим, нажалост, управља на вољу и невољу сопственим хировима, фрустрацијама, недореченостима, патологији без преседана.

Објашњење да се то чини “због неколицине неодговорних појединаца” је срамно, јадно и трагично објашњење сопствених страхова због разрушеног друштва, чије развалине се све јасније осликавају након напада вируса. Разрушеног Додиковом вољом.

Не уводи Додик ванредно стање због здравља народа; То је потпуна лаж - становништво је дисциплиновао, а “неодговорни појединци”, бар дио њих, је из Додиковог окружења и не налазе се још увијек у студентском дому; Одакле је један заточеник хтио да се ишчупа по цијену сопственог живота - скоком са петог спрата. Срећом му то није пошло за руком!

Док су одлучивали да Људе позитивне на вирус, али Људе, трпају у вирусне логоре, да ли су размишљали о оним који су спремни покушати овако трагичне акте? Очито је да нису, зато што нису направили никакву процјену и спознали који Људи могу издржати у таквим, силом и без икавог оправдања, наметнутим условима, а који не.

Као и доста других и ова одлука је донесена, а онда се кренуло у “спасавање”.

Да ли Додик и његови кловнови опасних намјера које монструозно реализују, са позиције Главног “Виролога” и “виролога”, могу да се брину више о здрављу било ког поједница од тог појединца? 

Не могу, нити је то природно, али сада ванредним стањем хоће сваког појединца силом да натјера/убиједи како баш Они, Главни “Виролог” и “виролози”, махом интелектулано недорасли било ком озбиљнијем послу (сем полтронисања), а камоли борби против пандемије, више брину о животу сваког појединца од њега самог.

Каква грозоморна, опасна и опака лаж срачуната како би се суспендовали сви постојећи закони и сва, апсолутно сва, моћ ставила у Додикове шаке, којим ће он преко Жељке Цвијановић, која је без икаквог ауторитета, одређивати судбину сваког појединца; Посебно оних који су му се, по било ком основу, замјерили.

Лов на Вјештице и Вјешце биће масиван, масован, свакодневан и неће тако брзо престати. Све за “здравље” нације, чије је Изворе (Породица, Образовање, Култура, Здравље) управо Додик и његова накарадна власт тешко затровала. И чије је ресурсе исто тако тешко опљачкала. Као пошаст.

Народ, становништво, је сабијен ванредном ситуацијом у своје домове; Прихватљиво је то било док се не нађе рјешење за пандемију; Прихватљиве су и бројне ригорозне, драконске мјере; Прихватљиве су и казне за оне који не поштују рјешења о изолацији, изолацију, самоизолацију, полицијски сат. 

Неприхватљиви су логори! Они су најавили ванредно стање, његово увођење.

Неприхватљиво је да се на све то уводи и ванредно стање и да Додик одлучује о животу и смрти, без маске на лицу и без рукавица. Да их стави стотине, јасно је да не могу покрити његове зле, задње и безбројне наопаке намјере, које је спреман материјализовати увођењем ванредног стања.

Вирус Диктатуре потпуно је обухватио Додика; Стопостотно; И прије појаве короне он му је дијагностикован, али је, тешком муком, дијелом контролисан.

Вирусна пошаст изазвала је другу пошаст - аутократију без преседана. 

Диктатура слиједи - Додик насилно жели сакрити све страшне пропусте своје власти, лажно се заклањајући иза борбе против пандемије. 

Којег ли лицемјерства. Које ли покварености и ријетко виђене подлости.

За вирус, његово ширење, већ је оптужио “неколико несавјесних попјединаца”, што је највећа могућа оптужба против самог себе и свједочи да је Додиков апарат немоћан пред “неколико несавјесних појединаца”. 

Зато треба сад да плате сви они савјесни, мирни, добри Људи, који стрпљиво поштују све мјере, борећи се са егзистенцијалним, потом и проблемима насталим као директна последица асоцијалности, некретања…, надајући се да власт зна шта ради; Покушавајући да јој вјерује.

Режим је убијеђен да им становништво не вјерује; Зато што Не вјерују они становништву; Не вјерују да ће и за два мјесеца бити тако, када ће наступити, бар у РС, локална епидемија - економски колапс. Толико је та привреда слабашна, крхка и, нажалост, тешко ће се опоравити.

У праскозорје доношења одлуке о увођењу ванредног стања и следећи податак, који ће од суботе бити забрањен: Слабост привреде у РС најбоље осликавају чињенице: Све банке у том ентитету имају укупно 500 милиона КМ резерви, док банке у Федерацији БиХ имају 3,2 милијарде КМ резерви.

То је слика (не)моћи привреде; Остале су црње и од ове.

Најцрње тек долази - предизборна кампања са заточеним народом у вирусној пандемији у амбијенту ванредног стања у којем животима комплетног становништа управља особа којој је увијек и у сваком тенутку, времену, било и стало једино до личног интереса и освете оним који би на ту једноставну чињеницу указали.

Вирус ће се некако и преживјети, али фрустрације, комплекси и патологија Додика и камариле постају бескрајно опасни; На тако малом простору као што је РС та опасност је гигантска! 

хттп://слободанвасковиц.блогспот.цом/

Коментари / 91

Оставите коментар
Name

Димитрије

27.03.2020 07:35

Криминалци напријед, остали стој!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

27.03.2020 07:44

ДОСТА ЈЕ ВИСЕ ОГРАНИЦЕЊА. РТЕИ УГЉЕВИК СМАЊИЛА БРОЈ РАДНИКА ОДУЗЕЛА ПЛАТЕ /ЗИВОТ/.СТА ОНДА РЕЦИ ЗАА ПРИВАТНИКЕ КОИ НЕ РАДЕ.

Name

Озренац

27.03.2020 07:55

Дијагноза 100% тачна.Има ли лијек да се ова пошаст неутралише

Name

Бахато

27.03.2020 08:00

Возају се хеликоптер и авион на терет буџета, сваки фићфирић у власти воза Ауди на наш рачун, а нема 1кг брашна у резервама...и још продали објекат Робних резерви!?

Name

горњи турови

27.03.2020 08:19

Ванредно стање је страх од народног бунта, робне резерве не постоје а економија која је била на кољенима више не постоји, владајући режим жели увести страховладу, један Њујорк од преко 20 милиона становника није увео ванредно стање иако имају на хиљаде заражених. Хоће да изведе полицију са дугим цијевима на улицу и то му је циљ. Посебна је тема што Додиг нема никакве надлежности у РС.

Name

Момо

27.03.2020 08:22

Све је рецено Али непостоји критицна маса да би било ста подузела

Name

САЛЕ 20 ГАРАВА

27.03.2020 08:32

НИСТЕ НИШТА БОЉЕ НИ ЗАСЛУЗИЛИ

Name

Критичар

27.03.2020 08:36

Препорука за избјегавање вируса Додик: 1) Држите социјалну дистанцу минимум 500км од РС, пожељно и више. 2) Никако не гледати РТРС и АТВ. 3) Заокружити на изборима неког ко није члан СНСДа или коалициони партнер. 4) Укључити мозак.

Name

стани те мало

27.03.2020 09:07

Лако је прогласити ванредно стање онима кои имају јос им треба веца моц, а ста це они кои немају не раде плате им стопиране могу ли отици у продавницу и накупити сто им треба без пара.

Name

БН1840

27.03.2020 09:27

Битанге и олос вец постоји полицијски цас ста би висе,ја сам 23.3 прелазио на градиски посто сам возац камиона присла ми интервентна јединица и хоце да ме хапси зато сто стојим крај камиона а прелазио сам 27 сати.казу батинаси несмес изаци из кабине!па ми онда тразе паре као да ми прогледају кроз прсте!Немогу описати колко сам огорцен има ли краја насем јаду!!!!

Name

Бане

27.03.2020 09:39

Ре Критичар. Такве мјере би биле ефикасне за спас РС и једине које би нас извукле из биједе и хаоса....

Name

Ри

27.03.2020 10:39

Мозда си веци криминалац од њи

Name

сликар

27.03.2020 10:42

Ова на снимку ме подсјеца на једног из периода од39те до 45те

Name

Ненад

27.03.2020 14:46

Тито је владао и силом а несто и због тога сто је народ био неписмен.Овај 100% влада силом тако и реце мозес бити најбољи студент итд.

Name

Мик за Критичара

28.03.2020 22:21

Свака част.

Name

Бобо мд

27.03.2020 07:37

Дје брасно бурле све си продо готов си буди сигуран јеси напросио шта доле Миле ЖИВЈЕЛА Република Српска и сви Срби у њој

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

27.03.2020 08:16

Рудоња каже да брине за своје становништво. А зашто није бринуо раније када је: 1.Увео секташко запошљавање ,2. Упропастио економију РС, 3. Растјерао грађане из РС, 4. Игнорисао деложације својих грађана због отимачине њихове имовине од стране банака,5. Дозволио невиђену пљачку државне имовине од стране тајкуна из његове секте, 6. Намјештао тендере за фирму свог сина и тиме упропаштавао друге фирме својих грађана 8.Понижавао грађане јер је обесмислио њихову изборну вољу и покуповао папке из других странака...

Name

Скептик

27.03.2020 09:03

Нека проинтер ријеши ово са короном

Name

Гоx

27.03.2020 07:38

Да ли је могуце да овом бизону од Милорада ико више верује.. Осим наравно оних што га се боје, па једни другима и даље неизменично лижу г....е

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

27.03.2020 08:29

Вјерујем господину Додику 100% шта би било да су ови што само знају причати на власти !!!

Name

Аризона

27.03.2020 07:39

Увео је Диктатуру стаце народ јест кадсу робне резерве ПРАЗНЕ уствари непостоје вец су пропале. Сад они Који ха гласасе могу јести оно стосе јејде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.03.2020 08:29

Сад је управо на тв цас за први разред

Name

Зока

27.03.2020 07:40

А да ли то значи да је ванредно стање по вама непотребно или сте можда мислили да неко други прогласи ванредно стање?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.03.2020 08:44

Дудук је члан предсједништва бих какве он има везе са РС да он уводи ванредно стање конташ ли ти шта ,може ли мрва доћи до твог назовимо мозга .

Name

Рег

27.03.2020 07:41

Па није ово '92 да то прође тек тако,само ти уводи шта хоћеш,али нећеш дуго,помогао ти је вирус да будеш главни још пар мјесеци а онда адио,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смрт фашизму

27.03.2020 09:01

Очигледно друже да си ти Дудуковац !Знас ли ти шта знаци ванредно стање ?? Ако незнас питај оне који знају!

Name

Никола

27.03.2020 07:42

Све се то односи на градове.То на селу ништа не важи.Нема маски ни полицијског часа,и ми смо газде на свом имању.Шетам ливадама и шумама колико ја хоћу и полиција на селу нема шта да тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

момо

27.03.2020 11:10

Јес јес а јос моземо пити пиву испред задруге

Name

кики

27.03.2020 11:21

До када цемо морати прати руке...зна ли се ста ?????

Name

Дегол

27.03.2020 07:42

Кад се народ не буни,знаци да му није лосе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Дегол

27.03.2020 08:33

Изгледа да је баш тако. Није сјајно, али некако се гура и дура. Неби ваљало једино ако би било глади, а то се, вјерујем неће десити.

Name

пр

27.03.2020 07:43

катастрофа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрачајски прото

27.03.2020 07:43

Свака част Слободане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирус

27.03.2020 07:43

Заражена власт па сад у суботу хоће и на ове из опозиције да пренесу вирус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марцоне

27.03.2020 07:44

Да,бас тако.Али,тако је годинама,само се ситуације и повод мјења.Не знам како,али тај цовјек увјек преокрене у своју корист и изадје материјално богатији а народ духовно јос сиромаснији.Љигавац је толико моцан да му и Сорос мозе позавидјети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

логика

27.03.2020 07:46

кад је кућа/рс дотрајала због неодржавања, па кад наиђе невреме/корона, онда се види стање најбоље, а касно, нема помоћи. Народ је награбусио, као 92-...., лопови су знали да ће доћи нека катаклизма од светских експерата које плаћају да их упућују (али не ови карани, ћерани, симићи..).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Хоод

27.03.2020 07:49

Зна народ ,боље речено ,види! У овом часу је необично важно да се спаси што се спасити да и може,а то је народ! Друго је анализирати и сачинити поступке и радње којима се народ спашава,на цијелој територији републике ,без обзира ко је на власти ! Такође је изузетно важна дисциплина и одговорност за поштовање донесених закона и одлука! Контрола ефикасности и казнене мјере којим они који не поштују исте сносе одговорност која се досљедно спроводи! Свака накнадна памет мора бити искључена у превентивним мјерама,акцијама и одлукама које требају знати и поштовати сви,таман да су "светци"...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тд

27.03.2020 08:08

Не поштују сад а постоваце у ванредном стању јели а можеш и сад са полицијом шта хоцес као и у ванредном стању . Хоће додо само попреко да прескаче законе ништа друго.

Name

Ре Робинов Уд

27.03.2020 08:44

Неће те Миле спасити сигурно. Заболи њега уд за тебе и све нас, важно му је само колико ће пара имати на свом рачуну.

Name

ре -ре Уду

27.03.2020 10:57

У реченици ; Зна народ , боље речено види!...глупане све је речено...али глупсони такви као ти би се дали за 50 КМ и не сватају да смо требали своју "памет показати на изборима" Робин Хоод , јако добро зна да нам је сад најважније да сачувамо себе-народ, а избори ће показати колико је таквих тупана као ти и слични теби....прочитати , не значи и схватити , шта је "писац желио рећи"....поздрав од Робин Хоода , а он је увијек са својим народом!

Name

Миркан

27.03.2020 15:06

А Брцко?

Name

РрР

27.03.2020 07:52

Одлуке се доносе у сарајеву,у предсједниству БиХ, дакле републиком се управља са нивоа БиХ а скупстину и предсједницу нико ниста не пита

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деда

27.03.2020 07:53

Додик је газда а газду морају сви постивати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар није потребан

27.03.2020 07:55

Већ дуго сам огорчени противник ове власти, али у овом тексту нисам ни на тренутак разумио, шта је писац ових редова, желио да нама читаоцима да каже!!! Критика, критика и само критика, али никаквих приједлога неких добрих мјера нема... Докле тако, ако желите подржку нас незадовољних??? Лијеп поздрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Критичар

27.03.2020 08:46

Конкретна мјера: смијенити ову власт за почетак.

Name

Б

27.03.2020 07:55

Додик је ЦАР

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Б

27.03.2020 08:25

Јесте, али “ЦАРИНА”!

Name

Критичар

27.03.2020 08:39

А ти си добио функцију, посао или сендвич? Или једноставно немаш мозга?

Name

Ре

27.03.2020 08:47

Рече крезави неписмени сељачић е јадан ти био.

Name

Тако је

27.03.2020 08:55

ЦАР је, али лешинара и хијена.

Name

Перо

28.03.2020 05:57

Е неће да може

Name

Драган

27.03.2020 07:57

Како ствари стоје избора у октобру неће ни бити..Економија у колапсу слиједи политичка криза ..Дај Боже да ово изиђе на добро..

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

27.03.2020 11:11

Треба изборе објединит Локалне и Опсте и одрзат их у љето 2021 кад дан буде најдузи да се неби могло муљат са врецама са листицима.

Name

Школски друг

27.03.2020 08:03

Слободан, свака част. Потребно је више текстова овакве природе. Али ред је да укажеш својим сокочанима гдје су и ко је ко. Хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лела

27.03.2020 08:05

Све је ово истина. Али треба наци ријесење да се ријесимо ове власти а вирус це проци издрзат цемо . А ако ова власт остане горе це бити народу него вирус. Боље це бити кад се дозовемо памет и прогледамо .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

27.03.2020 08:12

Нас народ је за сваку похвалу. Придрзава се свих налозених мјера. У сваком граду це се наци једна или двије будале које це се оглусити. Због таквих не треба да испаста 99% људи. Они су минорни. Ово неце изаци на добро ако једна особа о свему одлуцује ма ко он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

27.03.2020 08:13

Хихихи. Ипак си ти бр. 1 па теко он тај чувени диктатор Додик бр. 2.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

27.03.2020 08:13

Народе треба се дигнути и скунути са власти те који су овај народ довели до просјачког штапа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валда

27.03.2020 08:27

Ма како вас није срамота ? Имате ли ви ,паметњаковици, какво рјесење за ову ситуацију..не, немате ви мозга ни за ста,сем да лајете.

Name

Његош

27.03.2020 08:33

"народ је стока ка остала марва...", набИји маску, ко кљусе зобницу и хода, а неће да дигне главу и свргне катила који га је покрао, и РОБНЕ РЕЗЕРВЕ.

Name

Ре Боро

27.03.2020 08:56

Знаш ли да си заражен корона вирусом?

Name

Дрољо

27.03.2020 08:18

Па шта народ тражи ... Робним резервама је истекао рок трајања па како прописи налажу морају бити уништени ... све по Закону .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОЛИДУКДРНД

27.03.2020 08:24

МАЈКО МИЛА ПУНО ВАС ЈЕ БОЛЕСНИХ ЉУДИ САМО ТАКО НАСТАВИТЕ ОНЦЕ ВАМ ВАЛАДАТИ КАО ПТИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суперман

27.03.2020 08:30

Не знам да ли сам прочитао бољи чланак са бољим насловом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

27.03.2020 08:39

Многи здрави це заврсити у карантену са болеснима а све у циљу заразе неподобни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

27.03.2020 08:39

МИЛОРАДЕЕЕЕ ГДЈЕ СУ РОБНЕ РЕЗЕРВЕ ОКУПИО СИ ОКО СЕБЕ ПОЛТРОНЕ И ПОСЛУШНИКЕ ЏАЈИЦА СТЕВАНДИЦА ЉИГАВОГ И ОСТАЛУ БАГРУ АЛ НАРОДУ ЈЕ ПРЕКИПИЛО МАЊИНА СТЕ ПОБЈЕДИЛИ СМО ИЗДРЗАЛИ СМО И ОД 91 ДО 95 ДОК СИ СЕ ТИ БОГАТИО СРАМОТО НЕЉУДСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

27.03.2020 08:50

Немамо ми ништа, само власт која је опљачкала све. Колико је неспособан, зашто на нивоу БИХ није урадио или опљачкао ништа. Не може, и опет по народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јова

27.03.2020 09:13

Господин Висковиц на конференцији за стампу предлазе фонд солидарности треба му пара, а ЗАМИСЛИТЕ кад позовете дом здравља да њихова слузба посаље своје раднике да изврсе дезинфекцију просторија онда тразе да се плати 0,20 КМ по квадратно метру, ета како ова дрзава брине о здрављу својих градјана - радника.

Name

сумња

27.03.2020 09:02

Чудно је да он већ унапријед зна да ће , од суботе бити уведено ванредно стање !!!!!!!!!!!! Иако је Народна скупштина РС најобичнија спрдачина, свеједно је бахато унапријед рећи какву одлуку ће донијети то законодавно тијело. Све то не чуди, јер његов учитељ преко Дрине, у свом унутрашњем лудилу, ради још драстичније ствари, док под велом полицијског сата, насељава багру из Сирије, Авганистана и других вукојебина.Страшно и престрашно !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.03.2020 11:15

Треба распусти Народну скупстину Р.С. и формират Кризни стаб СНСД-а посто им се близи крај

Name

маја

27.03.2020 21:52

браво

Name

СРП

27.03.2020 09:08

Он је обезбједио своју породицу и себе а народ луди нек пати. Он није ни типицни диктатор, он је криминалац и лопов који је од дрзаве створио приватно власниство и ради ста он хоце. Народ му то омогуцава тим сто излази на изборе и даје глас за овакве. Морамо се опаметити и вратити правим вриједностима и само тако моземо се изборити против оваквих. Кад се срби сви буду мало запитали ста нас је снасло последњих 20 година и засто је то тако тек це тад схватити да има неста вредније од саке Марака које им нуди велики водја да би гласали за њега. Људи окрените се своме послу и својој породици, другим вриједностима градимо боље друство , скинимо ову багру с врата. Зивјела Република српска , зивио Српски народ сиром свијета

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

27.03.2020 09:21

Вјерујте, Милету корона сјела као кец на десетку, добија изборе 100%, несто це он измуљати вец из ове ситуације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОВО ЈЕ

27.03.2020 09:32

СТВАРНО ОДВРАТНО И ЈАДНО, СВЕ ВИДИМО А НИСТА НЕ МОЗЕМО УЦИНИТИ, КОРОНУ ЦЕМО ПРЕЗИВЈЕТИ А СТА ДАЉЕ, СВЕ ПО СТАРОМ ЈЕР ЦЕ СЕ ЛОПОВИ ЈОС ВИСЕ УСТОЛИЦИТИ ОЈАЦАТИ И ОСИЛИТИ. СТА ЦЕМО МИ КОЈИ СМО И ДО САДА ЈЕДВА ПРЕЗИВЉАВАЛИ И БЕСПАРИЦУ И СВЕ ДРУГЕ ТОРТУРЕ, ОВДЈЕ ОСТАТИ НЕ ЗЕЛИМО А ОТИЦИ НЕ МОЗЕМО? ПОМОЗИ НАМ БОЗЕ И ОПРОСТИ ОВИМА КОЈИ "ЗНАЈУ" СТА РАДЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.03.2020 09:54

Све ће ово читаву планету вратити назад за 50 година, а нас са оваквом привредом чак 200 година. Ништа боље нису прошли ни они који су отишли у "демократски" запад, а сада се враћају у родни крај. Радимо земљу и чувајмо краве и овце као што су нам радили претци. Ми смо мали за велике режисере и глумце!

Name

За ре

27.03.2020 11:19

Слазем се до некле, онај ко има парце земље мозе бар несто...а ста са осталом сиротињом..?

Name

Аризона

27.03.2020 09:53

Ја мислим И они Који га родисе дасе Кају стасу родили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

27.03.2020 11:04

Одлуку о увођењу ванредног стања не може потписатиДодик,јер није пресједник РС већ Чизмица......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бабић М.

27.03.2020 11:07

Питање. Зашто Додик није у изолацији него се шетка около. Био је код Вучића, морао је 14 дана у изолацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б

27.03.2020 11:15

Кад тако лепо коментарисете и писете сто га не смјените. Мало морген (бојите се)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Памет у главу

27.03.2020 15:02

Смјестит це се. Запамти нико није застицен

Name

Зло је зломе брат

27.03.2020 11:28

Злотворима је рат био највећа прилика у животу. Највећи нељуди и најгори олош су ту прилику најбоље и искористили. Крвавим новцем су купили, и купују, положај и моћ. Зло нам је завладало. Зло се злом храни, тако су и поплаве искористили да украду и приграбе још за себе. Неимаштина, болест, смрт им савршено одговара јер је у таквим околностима лакше манипулисати уплашенима. Тако и корона, за неке брига, страх а за злотворе прилика, како је у тексту описано. Док се злу не одупремо на сваки могући начин, од зла и зликоваца, а не од короне, ћемо и погинути. Корона ће се повући и сама али мафијашка власт никада. Горе од вируса ће пустошити, батинати, убијати док жива душа не остане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

27.03.2020 12:47

Одлицан коментар

Name

ре

27.03.2020 13:16

Баш тако.

Name

Соко Зворник

27.03.2020 13:27

Мили.бозе ста се ово спрема,тек сад видим Миле ти у глави ниста немас,ал су теби сви дзепови пуни а наси су врц одавно супљи.Кад све ово продје бит це младе траве па це мо сви на испасу па нас после покољите и извозите месо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

27.03.2020 14:19

Критицна маса постоји сама од себе у критицним ситуацијама и буде заиста критицно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЛЕ

27.03.2020 20:37

Па изволите гласајте за њега, ви га бирате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име небитно

28.03.2020 07:39

Затворили сте угоститрљске објекте а могли сте ограницити број мјеста и да се нормално ради,а таксисти раде и превозе народ по 3 4 цовека који седе један уз другог они могу да раде а ми немоземо који редовно измирујемо све обавазе наравно нама треба фискална каса и ако неиздамо рацун следи катанац а њима нетреба ниста,Миле која је то правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕНА

28.03.2020 13:04

Искрено прочиталс сам и текст и коментаре на прескок ( мукамукаје већ од превише писанија). Само критике. Нико не нуди никакво рјешење. Хоће да отворе кафиће. Жале се да нема резерви хране. Па бар ви у Семберији имате њиве и баште. Неко вам је забранио да их обрађујете? Једина сјајна ствар што сви ама баш сви, збају ко је крив за све ово. Одлично! Какогод ово ће проћи, па ћете моћи разапети кривца. Ваљда ће се одржати општински избори до краја године. То вам је шанса да изаберете бар локално, оке које сматрате способним. Ако мислите да нема никог, кандидујте се сами и покажите да нисте само добри критичари него и да знате нешто конкретно урадити . Иначе, ово ће бити, као и увијек , само лакање на звјезде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

30.03.2020 11:09

Кад цете схватити да је изолација најбоља ствар коју мозете урадити? Без обзира рекао то Додик или неко други, или нико... тако је најбоље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

31.03.2020 13:36

Потписујем 100%, сувишно би било нешто додавати. Нека нам је Бог на помоћи! (Али не бог оне мале из Добоја, разумијемо се, зар не!)

ОДГОВОРИТЕ