Virus Diktature

Milorad Dodik je sam odlučio o uvođenju vanrednog stanja. 

Republika Srpska 27.03.2020 | 08:28
Virus Diktature

”Konsultovao” se sa grupom klimoglavaca, tako što ih je obavijestio da će biti uvedeno vanredno stanje, a oni klimnuli glavom i cijelu debatu sveli na dvije riječi - “Bravo šefe”!

Šef, koji u zemljama okruženja moli za brašno, ulje, šećer, druge neophodne, u ovom trenutku, deficitarne robe, što nedostaju krivicom njegovih podobnih poltrona, odlučio je da u svom Feudu i dalje izigrava Napoleona, koji je odavno doživio Vaterlo u borbi sa racionalnim.

Vanredno stanje, koje Dodik namjerava da uvede, nije nikakva bitka protiv virusa, jer se on ne može pobijediti ni dugim cijevima niti akumulacijom svih, baš svih, segmenata vlasti u dvije ruke; Dodikove!

Vanredno stanje je Dodikova bitka za samog sebe, pokušaj nasilnog sprečavanja bilo kog drugačijeg stava, bilo koje, i najmanje, kritike; Poptuno preuzimanje preostalih froncli vlasti koje do sada nije kontrolisao.

I potpuno stavljanje sudbina svih kojim, nažalost, upravlja na volju i nevolju sopstvenim hirovima, frustracijama, nedorečenostima, patologiji bez presedana.

Objašnjenje da se to čini “zbog nekolicine neodgovornih pojedinaca” je sramno, jadno i tragično objašnjenje sopstvenih strahova zbog razrušenog društva, čije razvaline se sve jasnije oslikavaju nakon napada virusa. Razrušenog Dodikovom voljom.

Ne uvodi Dodik vanredno stanje zbog zdravlja naroda; To je potpuna laž - stanovništvo je disciplinovao, a “neodgovorni pojedinci”, bar dio njih, je iz Dodikovog okruženja i ne nalaze se još uvijek u studentskom domu; Odakle je jedan zatočenik htio da se iščupa po cijenu sopstvenog života - skokom sa petog sprata. Srećom mu to nije pošlo za rukom!

Dok su odlučivali da Ljude pozitivne na virus, ali Ljude, trpaju u virusne logore, da li su razmišljali o onim koji su spremni pokušati ovako tragične akte? Očito je da nisu, zato što nisu napravili nikakvu procjenu i spoznali koji Ljudi mogu izdržati u takvim, silom i bez ikavog opravdanja, nametnutim uslovima, a koji ne.

Kao i dosta drugih i ova odluka je donesena, a onda se krenulo u “spasavanje”.

Da li Dodik i njegovi klovnovi opasnih namjera koje monstruozno realizuju, sa pozicije Glavnog “Virologa” i “virologa”, mogu da se brinu više o zdravlju bilo kog pojednica od tog pojedinca? 

Ne mogu, niti je to prirodno, ali sada vanrednim stanjem hoće svakog pojedinca silom da natjera/ubijedi kako baš Oni, Glavni “Virolog” i “virolozi”, mahom intelektulano nedorasli bilo kom ozbiljnijem poslu (sem poltronisanja), a kamoli borbi protiv pandemije, više brinu o životu svakog pojedinca od njega samog.

Kakva grozomorna, opasna i opaka laž sračunata kako bi se suspendovali svi postojeći zakoni i sva, apsolutno sva, moć stavila u Dodikove šake, kojim će on preko Željke Cvijanović, koja je bez ikakvog autoriteta, određivati sudbinu svakog pojedinca; Posebno onih koji su mu se, po bilo kom osnovu, zamjerili.

Lov na Vještice i Vješce biće masivan, masovan, svakodnevan i neće tako brzo prestati. Sve za “zdravlje” nacije, čije je Izvore (Porodica, Obrazovanje, Kultura, Zdravlje) upravo Dodik i njegova nakaradna vlast teško zatrovala. I čije je resurse isto tako teško opljačkala. Kao pošast.

Narod, stanovništvo, je sabijen vanrednom situacijom u svoje domove; Prihvatljivo je to bilo dok se ne nađe rješenje za pandemiju; Prihvatljive su i brojne rigorozne, drakonske mjere; Prihvatljive su i kazne za one koji ne poštuju rješenja o izolaciji, izolaciju, samoizolaciju, policijski sat. 

Neprihvatljivi su logori! Oni su najavili vanredno stanje, njegovo uvođenje.

Neprihvatljivo je da se na sve to uvodi i vanredno stanje i da Dodik odlučuje o životu i smrti, bez maske na licu i bez rukavica. Da ih stavi stotine, jasno je da ne mogu pokriti njegove zle, zadnje i bezbrojne naopake namjere, koje je spreman materijalizovati uvođenjem vanrednog stanja.

Virus Diktature potpuno je obuhvatio Dodika; Stopostotno; I prije pojave korone on mu je dijagnostikovan, ali je, teškom mukom, dijelom kontrolisan.

Virusna pošast izazvala je drugu pošast - autokratiju bez presedana. 

Diktatura slijedi - Dodik nasilno želi sakriti sve strašne propuste svoje vlasti, lažno se zaklanjajući iza borbe protiv pandemije. 

Kojeg li licemjerstva. Koje li pokvarenosti i rijetko viđene podlosti.

Za virus, njegovo širenje, već je optužio “nekoliko nesavjesnih popjedinaca”, što je najveća moguća optužba protiv samog sebe i svjedoči da je Dodikov aparat nemoćan pred “nekoliko nesavjesnih pojedinaca”. 

Zato treba sad da plate svi oni savjesni, mirni, dobri Ljudi, koji strpljivo poštuju sve mjere, boreći se sa egzistencijalnim, potom i problemima nastalim kao direktna posledica asocijalnosti, nekretanja…, nadajući se da vlast zna šta radi; Pokušavajući da joj vjeruje.

Režim je ubijeđen da im stanovništvo ne vjeruje; Zato što Ne vjeruju oni stanovništvu; Ne vjeruju da će i za dva mjeseca biti tako, kada će nastupiti, bar u RS, lokalna epidemija - ekonomski kolaps. Toliko je ta privreda slabašna, krhka i, nažalost, teško će se oporaviti.

U praskozorje donošenja odluke o uvođenju vanrednog stanja i sledeći podatak, koji će od subote biti zabranjen: Slabost privrede u RS najbolje oslikavaju činjenice: Sve banke u tom entitetu imaju ukupno 500 miliona KM rezervi, dok banke u Federaciji BiH imaju 3,2 milijarde KM rezervi.

To je slika (ne)moći privrede; Ostale su crnje i od ove.

Najcrnje tek dolazi - predizborna kampanja sa zatočenim narodom u virusnoj pandemiji u ambijentu vanrednog stanja u kojem životima kompletnog stanovništa upravlja osoba kojoj je uvijek i u svakom tenutku, vremenu, bilo i stalo jedino do ličnog interesa i osvete onim koji bi na tu jednostavnu činjenicu ukazali.

Virus će se nekako i preživjeti, ali frustracije, kompleksi i patologija Dodika i kamarile postaju beskrajno opasni; Na tako malom prostoru kao što je RS ta opasnost je gigantska! 

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Komentari / 91

Ostavite komentar
Name

Dimitrije

27.03.2020 07:35

Kriminalci naprijed, ostali stoj!

ODGOVORITE
Name

Q

27.03.2020 07:44

DOSTA JE VISE OGRANICENJA. RTEI UGLJEVIK SMANJILA BROJ RADNIKA ODUZELA PLATE /ZIVOT/.STA ONDA RECI ZAA PRIVATNIKE KOI NE RADE.

Name

Ozrenac

27.03.2020 07:55

Dijagnoza 100% tačna.Ima li lijek da se ova pošast neutrališe

Name

Bahato

27.03.2020 08:00

Vozaju se helikopter i avion na teret budžeta, svaki fićfirić u vlasti voza Audi na naš račun, a nema 1kg brašna u rezervama...i još prodali objekat Robnih rezervi!?

Name

gornji turovi

27.03.2020 08:19

Vanredno stanje je strah od narodnog bunta, robne rezerve ne postoje a ekonomija koja je bila na koljenima više ne postoji, vladajući režim želi uvesti strahovladu, jedan Njujork od preko 20 miliona stanovnika nije uveo vanredno stanje iako imaju na hiljade zaraženih. Hoće da izvede policiju sa dugim cijevima na ulicu i to mu je cilj. Posebna je tema što Dodig nema nikakve nadležnosti u RS.

Name

Momo

27.03.2020 08:22

Sve je receno Ali nepostoji kriticna masa da bi bilo sta poduzela

Name

SALE 20 GARAVA

27.03.2020 08:32

NISTE NIŠTA BOLJE NI ZASLUZILI

Name

Kritičar

27.03.2020 08:36

Preporuka za izbjegavanje virusa Dodik: 1) Držite socijalnu distancu minimum 500km od RS, poželjno i više. 2) Nikako ne gledati RTRS i ATV. 3) Zaokružiti na izborima nekog ko nije član SNSDa ili koalicioni partner. 4) Uključiti mozak.

Name

stani te malo

27.03.2020 09:07

Lako je proglasiti vanredno stanje onima koi imaju jos im treba veca moc, a sta ce oni koi nemaju ne rade plate im stopirane mogu li otici u prodavnicu i nakupiti sto im treba bez para.

Name

BN1840

27.03.2020 09:27

Bitange i olos vec postoji policijski cas sta bi vise,ja sam 23.3 prelazio na gradiski posto sam vozac kamiona prisla mi interventna jedinica i hoce da me hapsi zato sto stojim kraj kamiona a prelazio sam 27 sati.kazu batinasi nesmes izaci iz kabine!pa mi onda traze pare kao da mi progledaju kroz prste!Nemogu opisati kolko sam ogorcen ima li kraja nasem jadu!!!!

Name

Bane

27.03.2020 09:39

Re Kritičar. Takve mjere bi bile efikasne za spas RS i jedine koje bi nas izvukle iz bijede i haosa....

Name

Ri

27.03.2020 10:39

Mozda si veci kriminalac od nji

Name

slikar

27.03.2020 10:42

Ova na snimku me podsjeca na jednog iz perioda od39te do 45te

Name

Nenad

27.03.2020 14:46

Tito je vladao i silom a nesto i zbog toga sto je narod bio nepismen.Ovaj 100% vlada silom tako i rece mozes biti najbolji student itd.

Name

Mik za Kritičara

28.03.2020 22:21

Svaka čast.

Name

Bobo md

27.03.2020 07:37

Dje brasno burle sve si prodo gotov si budi siguran jesi naprosio šta dole Mile ŽIVJELA Republika Srpska i svi Srbi u njoj

ODGOVORITE
Name

Skeptik

27.03.2020 08:16

Rudonja kaže da brine za svoje stanovništvo. A zašto nije brinuo ranije kada je: 1.Uveo sektaško zapošljavanje ,2. Upropastio ekonomiju RS, 3. Rastjerao građane iz RS, 4. Ignorisao deložacije svojih građana zbog otimačine njihove imovine od strane banaka,5. Dozvolio neviđenu pljačku državne imovine od strane tajkuna iz njegove sekte, 6. Namještao tendere za firmu svog sina i time upropaštavao druge firme svojih građana 8.Ponižavao građane jer je obesmislio njihovu izbornu volju i pokupovao papke iz drugih stranaka...

Name

Skeptik

27.03.2020 09:03

Neka prointer riješi ovo sa koronom

Name

Gox

27.03.2020 07:38

Da li je moguce da ovom bizonu od Milorada iko više veruje.. Osim naravno onih što ga se boje, pa jedni drugima i dalje neizmenično ližu g....e

ODGOVORITE
Name

Ana

27.03.2020 08:29

Vjerujem gospodinu Dodiku 100% šta bi bilo da su ovi što samo znaju pričati na vlasti !!!

Name

Arizona

27.03.2020 07:39

Uveo je Diktaturu stace narod jest kadsu robne rezerve PRAZNE ustvari nepostoje vec su propale. Sad oni Koji ha glasase mogu jesti ono stose jejde

ODGOVORITE
Name

Re

27.03.2020 08:29

Sad je upravo na tv cas za prvi razred

Name

Zoka

27.03.2020 07:40

A da li to znači da je vanredno stanje po vama nepotrebno ili ste možda mislili da neko drugi proglasi vanredno stanje?

ODGOVORITE
Name

Re

27.03.2020 08:44

Duduk je član predsjedništva bih kakve on ima veze sa RS da on uvodi vanredno stanje kontaš li ti šta ,može li mrva doći do tvog nazovimo mozga .

Name

Reg

27.03.2020 07:41

Pa nije ovo '92 da to prođe tek tako,samo ti uvodi šta hoćeš,ali nećeš dugo,pomogao ti je virus da budeš glavni još par mjeseci a onda adio,

ODGOVORITE
Name

Smrt fašizmu

27.03.2020 09:01

Očigledno druže da si ti Dudukovac !Znas li ti šta znaci vanredno stanje ?? Ako neznas pitaj one koji znaju!

Name

Nikola

27.03.2020 07:42

Sve se to odnosi na gradove.To na selu ništa ne važi.Nema maski ni policijskog časa,i mi smo gazde na svom imanju.Šetam livadama i šumama koliko ja hoću i policija na selu nema šta da traži.

ODGOVORITE
Name

momo

27.03.2020 11:10

Jes jes a jos mozemo piti pivu ispred zadruge

Name

kiki

27.03.2020 11:21

Do kada cemo morati prati ruke...zna li se sta ?????

Name

Degol

27.03.2020 07:42

Kad se narod ne buni,znaci da mu nije lose.

ODGOVORITE
Name

RE Degol

27.03.2020 08:33

Izgleda da je baš tako. Nije sjajno, ali nekako se gura i dura. Nebi valjalo jedino ako bi bilo gladi, a to se, vjerujem neće desiti.

Name

pr

27.03.2020 07:43

katastrofa

ODGOVORITE
Name

Мрачајски прото

27.03.2020 07:43

Свака част Слободане.

ODGOVORITE
Name

Virus

27.03.2020 07:43

Zaražena vlast pa sad u subotu hoće i na ove iz opozicije da prenesu virus.

ODGOVORITE
Name

Marcone

27.03.2020 07:44

Da,bas tako.Ali,tako je godinama,samo se situacije i povod mjenja.Ne znam kako,ali taj covjek uvjek preokrene u svoju korist i izadje materijalno bogatiji a narod duhovno jos siromasniji.Ljigavac je toliko mocan da mu i Soros moze pozavidjeti.

ODGOVORITE
Name

logika

27.03.2020 07:46

kad je kuća/rs dotrajala zbog neodržavanja, pa kad naiđe nevreme/korona, onda se vidi stanje najbolje, a kasno, nema pomoći. Narod je nagrabusio, kao 92-...., lopovi su znali da će doći neka kataklizma od svetskih eksperata koje plaćaju da ih upućuju (ali ne ovi karani, ćerani, simići..).

ODGOVORITE
Name

Robin Hood

27.03.2020 07:49

Zna narod ,bolje rečeno ,vidi! U ovom času je neobično važno da se spasi što se spasiti da i može,a to je narod! Drugo je analizirati i sačiniti postupke i radnje kojima se narod spašava,na cijeloj teritoriji republike ,bez obzira ko je na vlasti ! Takođe je izuzetno važna disciplina i odgovornost za poštovanje donesenih zakona i odluka! Kontrola efikasnosti i kaznene mjere kojim oni koji ne poštuju iste snose odgovornost koja se dosljedno sprovodi! Svaka naknadna pamet mora biti isključena u preventivnim mjerama,akcijama i odlukama koje trebaju znati i poštovati svi,taman da su "svetci"...!

ODGOVORITE
Name

Td

27.03.2020 08:08

Ne poštuju sad a postovace u vanrednom stanju jeli a možeš i sad sa policijom šta hoces kao i u vanrednom stanju . Hoće dodo samo popreko da preskače zakone ništa drugo.

Name

Re Robinov Ud

27.03.2020 08:44

Neće te Mile spasiti sigurno. Zaboli njega ud za tebe i sve nas, važno mu je samo koliko će para imati na svom računu.

Name

re -re Udu

27.03.2020 10:57

U rečenici ; Zna narod , bolje rečeno vidi!...glupane sve je rečeno...ali glupsoni takvi kao ti bi se dali za 50 KM i ne svataju da smo trebali svoju "pamet pokazati na izborima" Robin Hood , jako dobro zna da nam je sad najvažnije da sačuvamo sebe-narod, a izbori će pokazati koliko je takvih tupana kao ti i slični tebi....pročitati , ne znači i shvatiti , šta je "pisac želio reći"....pozdrav od Robin Hooda , a on je uvijek sa svojim narodom!

Name

Mirkan

27.03.2020 15:06

A Brcko?

Name

RrR

27.03.2020 07:52

Odluke se donose u sarajevu,u predsjednistvu BiH, dakle republikom se upravlja sa nivoa BiH a skupstinu i predsjednicu niko nista ne pita

ODGOVORITE
Name

Deda

27.03.2020 07:53

Dodik je gazda a gazdu moraju svi postivati

ODGOVORITE
Name

Komentar nije potreban

27.03.2020 07:55

Već dugo sam ogorčeni protivnik ove vlasti, ali u ovom tekstu nisam ni na trenutak razumio, šta je pisac ovih redova, želio da nama čitaocima da kaže!!! Kritika, kritika i samo kritika, ali nikakvih prijedloga nekih dobrih mjera nema... Dokle tako, ako želite podržku nas nezadovoljnih??? Lijep pozdrav.

ODGOVORITE
Name

Kritičar

27.03.2020 08:46

Konkretna mjera: smijeniti ovu vlast za početak.

Name

B

27.03.2020 07:55

Dodik je CAR

ODGOVORITE
Name

Za B

27.03.2020 08:25

Jeste, ali “CARINA”!

Name

Kritičar

27.03.2020 08:39

A ti si dobio funkciju, posao ili sendvič? Ili jednostavno nemaš mozga?

Name

Re

27.03.2020 08:47

Reče krezavi nepismeni seljačić e jadan ti bio.

Name

Tako je

27.03.2020 08:55

CAR je, ali lešinara i hijena.

Name

Перо

28.03.2020 05:57

Е неће да може

Name

Драган

27.03.2020 07:57

Како ствари стоје избора у октобру неће ни бити..Економија у колапсу слиједи политичка криза ..Дај Боже да ово изиђе на добро..

ODGOVORITE
Name

modricanin

27.03.2020 11:11

Treba izbore objedinit Lokalne i Opste i odrzat ih u ljeto 2021 kad dan bude najduzi da se nebi moglo muljat sa vrecama sa listicima.

Name

Školski drug

27.03.2020 08:03

Slobodan, svaka čast. Potrebno je više tekstova ovakve prirode. Ali red je da ukažeš svojim sokočanima gdje su i ko je ko. Hvala.

ODGOVORITE
Name

Lela

27.03.2020 08:05

Sve je ovo istina. Ali treba naci rijesenje da se rijesimo ove vlasti a virus ce proci izdrzat cemo . A ako ova vlast ostane gore ce biti narodu nego virus. Bolje ce biti kad se dozovemo pamet i progledamo .

ODGOVORITE
Name

Xx

27.03.2020 08:12

Nas narod je za svaku pohvalu. Pridrzava se svih nalozenih mjera. U svakom gradu ce se naci jedna ili dvije budale koje ce se oglusiti. Zbog takvih ne treba da ispasta 99% ljudi. Oni su minorni. Ovo nece izaci na dobro ako jedna osoba o svemu odlucuje ma ko on bio.

ODGOVORITE
Name

Рв

27.03.2020 08:13

Хихихи. Ипак си ти бр. 1 па теко он тај чувени диктатор Додик бр. 2.

ODGOVORITE
Name

Boro

27.03.2020 08:13

Narode treba se dignuti i skunuti sa vlasti te koji su ovaj narod doveli do prosjačkog štapa

ODGOVORITE
Name

Valda

27.03.2020 08:27

Ma kako vas nije sramota ? Imate li vi ,pametnjakovici, kakvo rjesenje za ovu situaciju..ne, nemate vi mozga ni za sta,sem da lajete.

Name

Njegoš

27.03.2020 08:33

"narod je stoka ka ostala marva...", nabIji masku, ko kljuse zobnicu i hoda, a neće da digne glavu i svrgne katila koji ga je pokrao, i ROBNE REZERVE.

Name

Re Boro

27.03.2020 08:56

Znaš li da si zaražen korona virusom?

Name

Droljo

27.03.2020 08:18

Pa šta narod traži ... Robnim rezervama je istekao rok trajanja pa kako propisi nalažu moraju biti uništeni ... sve po Zakonu .

ODGOVORITE
Name

ROLIDUKDRND

27.03.2020 08:24

MAJKO MILA PUNO VAS JE BOLESNIH LJUDI SAMO TAKO NASTAVITE ONCE VAM VALADATI KAO PTIN

ODGOVORITE
Name

Superman

27.03.2020 08:30

Ne znam da li sam pročitao bolji članak sa boljim naslovom.

ODGOVORITE
Name

borac

27.03.2020 08:39

Mnogi zdravi ce zavrsiti u karantenu sa bolesnima a sve u cilju zaraze nepodobni.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

27.03.2020 08:39

MILORADEEEE GDJE SU ROBNE REZERVE OKUPIO SI OKO SEBE POLTRONE I POSLUŠNIKE DŽAJICA STEVANDICA LJIGAVOG I OSTALU BAGRU AL NARODU JE PREKIPILO MANJINA STE POBJEDILI SMO IZDRZALI SMO I OD 91 DO 95 DOK SI SE TI BOGATIO SRAMOTO NELJUDSKA.

ODGOVORITE
Name

Miki

27.03.2020 08:50

Nemamo mi ništa, samo vlast koja je opljačkala sve. Koliko je nesposoban, zašto na nivou BIH nije uradio ili opljačkao ništa. Ne može, i opet po narodu.

ODGOVORITE
Name

Jova

27.03.2020 09:13

Gospodin Viskovic na konferenciji za stampu predlaze fond solidarnosti treba mu para, a ZAMISLITE kad pozovete dom zdravlja da njihova sluzba posalje svoje radnike da izvrse dezinfekciju prostorija onda traze da se plati 0,20 KM po kvadratno metru, eta kako ova drzava brine o zdravlju svojih gradjana - radnika.

Name

sumnja

27.03.2020 09:02

Čudno je da on već unaprijed zna da će , od subote biti uvedeno vanredno stanje !!!!!!!!!!!! Iako je Narodna skupština RS najobičnija sprdačina, svejedno je bahato unaprijed reći kakvu odluku će donijeti to zakonodavno tijelo. Sve to ne čudi, jer njegov učitelj preko Drine, u svom unutrašnjem ludilu, radi još drastičnije stvari, dok pod velom policijskog sata, naseljava bagru iz Sirije, Avganistana i drugih vukojebina.Strašno i prestrašno !

ODGOVORITE
Name

re

27.03.2020 11:15

Treba raspusti Narodnu skupstinu R.S. i formirat Krizni stab SNSD-a posto im se blizi kraj

Name

maja

27.03.2020 21:52

bravo

Name

SRP

27.03.2020 09:08

On je obezbjedio svoju porodicu i sebe a narod ludi nek pati. On nije ni tipicni diktator, on je kriminalac i lopov koji je od drzave stvorio privatno vlasnistvo i radi sta on hoce. Narod mu to omogucava tim sto izlazi na izbore i daje glas za ovakve. Moramo se opametiti i vratiti pravim vrijednostima i samo tako mozemo se izboriti protiv ovakvih. Kad se srbi svi budu malo zapitali sta nas je snaslo poslednjih 20 godina i zasto je to tako tek ce tad shvatiti da ima nesta vrednije od sake Maraka koje im nudi veliki vodja da bi glasali za njega. Ljudi okrenite se svome poslu i svojoj porodici, drugim vrijednostima gradimo bolje drustvo , skinimo ovu bagru s vrata. Zivjela Republika srpska , zivio Srpski narod sirom svijeta

ODGOVORITE
Name

007

27.03.2020 09:21

Vjerujte, Miletu korona sjela kao kec na desetku, dobija izbore 100%, nesto ce on izmuljati vec iz ove situacije.

ODGOVORITE
Name

OVO JE

27.03.2020 09:32

STVARNO ODVRATNO I JADNO, SVE VIDIMO A NISTA NE MOZEMO UCINITI, KORONU CEMO PREZIVJETI A STA DALJE, SVE PO STAROM JER CE SE LOPOVI JOS VISE USTOLICITI OJACATI I OSILITI. STA CEMO MI KOJI SMO I DO SADA JEDVA PREZIVLJAVALI I BESPARICU I SVE DRUGE TORTURE, OVDJE OSTATI NE ZELIMO A OTICI NE MOZEMO? POMOZI NAM BOZE I OPROSTI OVIMA KOJI "ZNAJU" STA RADE...

ODGOVORITE
Name

Re

27.03.2020 09:54

Sve će ovo čitavu planetu vratiti nazad za 50 godina, a nas sa ovakvom privredom čak 200 godina. Ništa bolje nisu prošli ni oni koji su otišli u "demokratski" zapad, a sada se vraćaju u rodni kraj. Radimo zemlju i čuvajmo krave i ovce kao što su nam radili pretci. Mi smo mali za velike režisere i glumce!

Name

Za re

27.03.2020 11:19

Slazem se do nekle, onaj ko ima parce zemlje moze bar nesto...a sta sa ostalom sirotinjom..?

Name

Arizona

27.03.2020 09:53

Ja mislim I oni Koji ga rodise dase Kaju stasu rodili

ODGOVORITE
Name

Dušan

27.03.2020 11:04

Odluku o uvođenju vanrednog stanja ne može potpisatiDodik,jer nije presjednik RS već Čizmica......

ODGOVORITE
Name

Babić M.

27.03.2020 11:07

Pitanje. Zašto Dodik nije u izolaciji nego se šetka okolo. Bio je kod Vučića, morao je 14 dana u izolaciju.

ODGOVORITE
Name

B

27.03.2020 11:15

Kad tako lepo komentarisete i pisete sto ga ne smjenite. Malo morgen (bojite se)

ODGOVORITE
Name

Pamet u glavu

27.03.2020 15:02

Smjestit ce se. Zapamti niko nije zasticen

Name

Zlo je zlome brat

27.03.2020 11:28

Zlotvorima je rat bio najveća prilika u životu. Najveći neljudi i najgori ološ su tu priliku najbolje i iskoristili. Krvavim novcem su kupili, i kupuju, položaj i moć. Zlo nam je zavladalo. Zlo se zlom hrani, tako su i poplave iskoristili da ukradu i prigrabe još za sebe. Neimaština, bolest, smrt im savršeno odgovara jer je u takvim okolnostima lakše manipulisati uplašenima. Tako i korona, za neke briga, strah a za zlotvore prilika, kako je u tekstu opisano. Dok se zlu ne odupremo na svaki mogući način, od zla i zlikovaca, a ne od korone, ćemo i poginuti. Korona će se povući i sama ali mafijaška vlast nikada. Gore od virusa će pustošiti, batinati, ubijati dok živa duša ne ostane.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

27.03.2020 12:47

Odlican komentar

Name

re

27.03.2020 13:16

Baš tako.

Name

Soko Zvornik

27.03.2020 13:27

Mili.boze sta se ovo sprema,tek sad vidim Mile ti u glavi nista nemas,al su tebi svi dzepovi puni a nasi su vrc odavno suplji.Kad sve ovo prodje bit ce mlade trave pa ce mo svi na ispasu pa nas posle pokoljite i izvozite meso.

ODGOVORITE
Name

Hm

27.03.2020 14:19

Kriticna masa postoji sama od sebe u kriticnim situacijama i bude zaista kriticno.

ODGOVORITE
Name

RALE

27.03.2020 20:37

Pa izvolite glasajte za njega, vi ga birate!

ODGOVORITE
Name

Ime nebitno

28.03.2020 07:39

Zatvorili ste ugostitrljske objekte a mogli ste ograniciti broj mjesta i da se normalno radi,a taksisti rade i prevoze narod po 3 4 coveka koji sede jedan uz drugog oni mogu da rade a mi nemozemo koji redovno izmirujemo sve obavaze naravno nama treba fiskalna kasa i ako neizdamo racun sledi katanac a njima netreba nista,Mile koja je to pravda

ODGOVORITE
Name

MILENA

28.03.2020 13:04

Iskreno pročitals sam i tekst i komentare na preskok ( mukamukaje već od previše pisanija). Samo kritike. Niko ne nudi nikakvo rješenje. Hoće da otvore kafiće. Žale se da nema rezervi hrane. Pa bar vi u Semberiji imate njive i bašte. Neko vam je zabranio da ih obrađujete? Jedina sjajna stvar što svi ama baš svi, zbaju ko je kriv za sve ovo. Odlično! Kakogod ovo će proći, pa ćete moći razapeti krivca. Valjda će se održati opštinski izbori do kraja godine. To vam je šansa da izaberete bar lokalno, oke koje smatrate sposobnim. Ako mislite da nema nikog, kandidujte se sami i pokažite da niste samo dobri kritičari nego i da znate nešto konkretno uraditi . Inače, ovo će biti, kao i uvijek , samo lakanje na zvjezde.

ODGOVORITE
Name

Decko

30.03.2020 11:09

Kad cete shvatiti da je izolacija najbolja stvar koju mozete uraditi? Bez obzira rekao to Dodik ili neko drugi, ili niko... tako je najbolje

ODGOVORITE
Name

Лука

31.03.2020 13:36

Потписујем 100%, сувишно би било нешто додавати. Нека нам је Бог на помоћи! (Али не бог оне мале из Добоја, разумијемо се, зар не!)

ODGOVORITE